Κατηγορίες:

Το Escape From Tarkov κατάφερε να μείνει μακριά από τις μικροσυναλλαγές αλλά προφανώς στο τέλος οι προγραμματιστές της Battlestate Games αποφάσισαν να ακολουθήσουν τα βήματά τους (εν μέρει) με το patch 14.1.0. Οι προαιρετικές αγορές με την προσθήκη πραγματικών χρημάτων επιτρέπουν την πρόσβαση σε πρόσθετα που στην πραγματικότητα υπήρχαν ήδη στο παιχνίδι εδώ και αρκετό καιρό και μέχρι τώρα ήταν αποκλειστική ιδιοκτησία όσων είχαν αγοράσει την έκδοση Edge of Darkness, η οποία τώρα έχει αφαιρεθεί από πώληση.
Συγκεκριμένα μιλάμε για έξτρα χώρο για το απόθεμα στο inventory και πρόσβαση στο co-op practice mode. Και τα δύο αυτά είδη δεν είναι ακόμη διαθέσιμα για αγορά (τη στιγμή της σύνταξης του άρθρου), με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και τις τιμές που θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Κατά κάποιο τρόπο, λοιπόν, μιλάμε για “αναπόφευκτες” μικροσυναλλαγές που μετά την κατάργηση της έκδοσης του Edge of Darkness δεν είναι δυνατό να αποκτηθούν αυτά με κανέναν τρόπο.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *