Κατηγορίες:

Ο Elias Toufexis γνωστός για το ρόλο του Sam Coe στο Starfield και τη φωνή του Adam Jensen στο Deus Ex, μίλησε πρόσφατα για την ανάπτυξη τριών project στα οποία συμμετείχε σε μια εμπειρία κάθε άλλο παρά θετική. Τα τελευταία χρόνια, η βιομηχανία των παιχνιδιών έχει γίνει ένας εξαιρετικά ευαίσθητος τομέας. Τα συνεχή κύματα απολύσεων, η ακύρωση πολλών έργων και το κλείσιμο των στούντιο ανάπτυξης έχουν δεσπόζουσα θέση. Ωστόσο, η κρίση δεν αφορά μόνο προγραμματιστές, αλλά και διάσημους ηθοποιούς και ηθοποιούς φωνής.
Ο Toufexis μέσω των social media, μοιράστηκε ενημερώσεις για τρία βιντεοπαιχνίδια στα οποία δούλευε, δύο εκ των οποίων ακυρώθηκαν, ενώ η ανάπτυξη του τρίτου ξεκίνησε από το μηδέν με μια εντελώς νέα ομάδα. Ο ηθοποιός φωνής έχει φτάσει στο σημείο να περιγράψει τον κλάδο του ως μια πλήρη καταστροφή και δεν θα εκπλαγεί αν τα άλλα έργα στα οποία εργάζεται αυτή τη στιγμή ακυρώνονταν επίσης μέχρι το Σαββατοκύριακο.

Το Deus Ex ακυρώθηκε και ένα άλλο σημαντικό έργο στο οποίο συμμετείχα ακυρώθηκε. Το τρίτο έργο έχει επανεξεταστεί πλήρως, με την ανάπτυξη να ξεκινά από την αρχή με μια εντελώς νέα ομάδα. Επί του παρόντος, η βιομηχανία παιχνιδιών φαίνεται να βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *