Κατηγορίες:

Η Daybreak Games, το στούντιο πίσω από το DC Universe Online και το Planetside 2 φέρεται να χτυπήθηκε επίσης από τις απολύσεις. Αυτό ανέφερε ο χρήστης @ethangach, ο οποίος δυστυχώς δεν μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό. Προς το παρόν, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά δεν θα ήταν η πρώτη φορά που η Daybreak απολύει προσωπικό κατά τη διάρκεια της ιστορίας της, με βάση την απόδοση των τίτλων της, οι οποίοι σχεδόν όλοι σαν Live as services.

Σε αυτήν την περίπτωση, φαίνεται ότι ήταν η ομάδα του DC Universe Online που χτυπήθηκε περισσότερο. Υπήρχαν κάποιες υποψίες τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν κυκλοφόρησαν οι εγγενείς εκδόσεις για PS5 και Xbox Series ότι το MMO που είναι αφιερωμένο στο σύμπαν της DC Comics δεν τα πάει πολύ καλά.

Το 2024 είναι λίγο περισσότερο από ένα μήνα και έχει ήδη αποδειχθεί ότι είναι “λουτρό αίματος” για τα στούντιο ανάπτυξης, με εκατοντάδες χαμένες θέσεις εργασίας, κλειστά στούντιο και ακυρωμένα έργα. Η ελπίδα είναι ότι θα βελτιωθεί αν και πολλοί αναλυτές πιστεύουν ότι η αναδιάρθρωση θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους ίσως και μετά.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *