Κατηγορίες:

Το τοπίο ξεκινάει να ξεκαθαρίζει σταδιακά!

Βάσει μιας άλλης αναφοράς από έναν Insider οπότε και για άλλη μια φορά δεν είναι τίποτα επίσημο, φαίνεται ότι ο Phil Spencer έχει ήδη καθησυχάσει τους υπαλλήλους ότι το Xbox θα συνεχίσει να παράγει κονσόλες, επομένως η Microsoft δεν έχει καμία πρόθεση να βγει από την αγορά υλικού gaming. Ο δημοσιογράφος Shannon Liao, που ειδικεύεται στα βιντεοπαιχνίδια, ανέφερε ότι η Microsoft είχε ήδη πραγματοποιήσει μια γενική συνέλευση την περασμένη Τρίτη σε μια αίθουσα των κεντρικών της γραφείων στην οποία ο Phil Spencer έχει κοινοποιήσει την πρόθεσή του να συνεχίσει την παραγωγή του Xbox, αποκλείοντας έτσι την πιθανότητα η εταιρεία να μεταβεί σε third party publisher.

«Το Xbox θα συνεχίσει να είναι μέρος μιας στρατηγικής που περιλαμβάνει διαφορετικούς τύπους συσκευών» θα ανέφερε επίσης, χωρίς ωστόσο να σχολιάσει περαιτέρω αυτή τη δήλωση, η οποία επομένως παραμένει αρκετά περίεργη και ενδιαφέρουσα.

Δεν υπάρχουν αναφορές για το ενδεχόμενο το Xbox να γίνει multiplatform με την μεταφορά των αποκλειστικών σε κονσόλες PlayStation και Nintendo, κάτι που φαινόταν να προέκυψε από κάποιες φήμες και το οποίο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πήρε μεγάλη έκταση. Τις τελευταίες ώρες γίναμε μάρτυρες μιας ορισμένης υποχώρησης αυτών των φημών, με ορισμένους από τους insiders που είχαν ξεκινήσει αυτή την φημολογία, όπως αυτό του Starfield στο PS5, και άλλους να προτείνουν μεγαλύτερη ηρεμία επειδή αυτή τη στιγμή υπάρχει δεν είναι τίποτα σαφές σχετικά με την multiplatform πολιτική.

Είναι πιθανό ότι το Hi-Fi Rush και το Sea of ​​Thieves θα μπορούσαν να προσγειωθούν σε άλλες κονσόλες, αλλά αυτή τη στιγμή αυτό θα ήταν το μόνο “σίγουρο” μέρος για ορισμένες πηγές. Τα όσα αναφέρονται στην ομιλία του Phil Spencer, ο οποίος θα μιλήσει και στο κοινό την επόμενη εβδομάδα για να αποκαλύψει το μέλλον που σχεδιάζεται για το Xbox, είναι ωστόσο ενδιαφέρον.

Ειδικότερα, η αναφορά στο γεγονός ότι το Xbox θα συνεχίσει να επιμένει σε μια πολιτική που περιλαμβάνει “διαφορετικούς τύπους συσκευών” ανοίγει ορισμένες προοπτικές, όπως η κυκλοφορία παιχνιδιών σε πολλές πλατφόρμες (κάτι που στην πραγματικότητα συμβαίνει ήδη τακτικά σε πολλές περιπτώσεις, ειδικά στο μέτωπο της Activision Blizzard) ή ίσως ακόμη και η ιδέα ότι υπάρχουν δυο διαφορετικά hardware σχέδια για το Xbox.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *