Κατηγορίες:

Η Krafton, σε συνεργασία με τον προγραμματιστή Unknown Worlds Entertainment, αναπτύσσει ενεργά το Subnautica 2, που αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος σε PC, PlayStation 5 και Xbox Series X. Η συνέχεια επιβεβαιώθηκε σε μια πρόσφατη αναφορά οικονομικών κερδών για το 2023, η οποία περιείχε μια διαφάνεια σχετικά με τα σχέδια των εκδοτών για το 2024 και περιλάμβανε μια λίστα για το Subnautica 2 με τις ακόλουθες λεπτομέρειες.
Το Subnautica 2 αναπτύσσεται με το Unreal Engine 5, υιοθετώντας ένα μοντέλο Game as Service. Οι παίκτες θα εξερευνήσουν έναν “ωκεάνιο κόσμο με εκπληκτικά γραφικά”.

Η αναφορά λέει ότι το παιχνίδι θα διαθέτει λειτουργία για έναν παίκτη ή οι παίκτες θα μπορούν να συνεργαστούν με φίλους έως και 4 παίκτες για να «αποκαλύψουν τα μυστήρια σε έναν εντελώς νέο εξωγήινο πλανήτη». Το Subnautica 2 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2024.

Προς το παρόν, οι λεπτομέρειες είναι ελάχστες, χωρίς να υπάρχουν ακόμα στιγμιότυπα οθόνης ή πλάνα παιχνιδιού. Ας ελπίσουμε ότι θα μάθουμε περισσότερα σύντομα, καθώς αναμένουμε ότι θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες.

Από την κυκλοφορία του το 2015, το αρχικό Subnautica έχει διατηρήσει μια ισχυρή κοινότητα, φτάνοντας τη μέγιστη βάση ταυτόχρονων παικτών των 51.156 στο Steam. Με τα χρόνια, η δημοτικότητά του αυξήθηκε, οδηγώντας στην κυκλοφορία ενός νέου κεφαλαίου στο franchise, Subnautica: Below Zero. Αυτή η δόση λειτουργεί περισσότερο ως DLC ή ως επέκταση παρά ως άμεση συνέχεια.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *