Κατηγορίες:

O Ed παρουσιάστηκε από την Capcom με ένα τρέιλερ παιχνιδιού όπου δείχνει το νέο μαχητή Street Fighter 6 σε δράση, διαθέσιμο από τις 27 Φεβρουαρίου για τους κατόχους των Year 1 Character Pass, Year 1 Ultimate Pass, Deluxe Edition ή Ultimate Edition.

Ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα, ο Ed είναι ο εικοστός πρώτος χαρακτήρας στο παιχνίδι μάχης Capcom, μετά την άφιξη του Rashid και AKI. Θα είναι δυνατή η χρήση του και στις τρεις λειτουργίες του Street Fighter 6, επομένως World Tour, Fighting Ground και Battle Hub.
Συμπίπτοντας με το ντεμπούτο του Ed, θα παρουσιαστεί ένα νέο σενάριο, το Ruined Lab, το οποίο δείχνει ένα εργαστήριο Shadaloo σε ερείπια μετά την πτώση της εγκληματικής οργάνωσης.

Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Street Fighter V, ο Ed δημιούργησε το Neo Shadaloo για να βοηθήσει άλλους σαν κι αυτόν, αλλά το ρεπερτόριο των κινήσεών του έχει αλλάξει αρκετά από τότε, εστιάζοντας στις γροθιές. Οι επιθετικοί ελιγμοί του Ed περιλαμβάνουν το Psycho Flicker, ένα γρήγορο χτύπημα που εκτελείται από απόσταση σε τρεις πιθανές κατευθύνσεις. και το Psycho Chamber, μια Super Art επιπέδου 3 στην οποία ο χαρακτήρας μετατρέπει τους αντιπάλους σε σάκο του μποξ.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *