Κατηγορίες:

Το GamesIndustry μοιράστηκε την κατάταξη των παιχνιδιών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις του μήνα Ιανουαρίου 2024 στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου το The Last of Us Part 2 Remastered κατάφερε να μπει σαν νέος τίτλος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, με το EA Sports FC 24 που ήταν για άλλη μια φορά το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις.

Στη συνέχεια, το GamesIndustry αποκάλυψε ότι τον περασμένο μήνα συγκεκριμένα πουλήθηκαν 2,47 εκατομμύρια παιχνίδια στη χώρα, μείωση 3% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα δεδομένα βασίζονται σε πληροφορίες που κοινοποιούνται από την GSD, παρακολουθώντας όλες τις πωλήσεις φυσικών παιχνιδιών και όλες τις ψηφιακές πωλήσεις.
Ωστόσο, όπως είπαμε στην αρχή του άρθρου, το νέο παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις ήταν το The Last of Us Part 2 Remastered στη δεύτερη θέση, αν και η αναβάθμιση των 10 ευρώ ήταν διαθέσιμη και για όσους έχουν την έκδοση του PS4. Προστέθηκε επίσης ότι τις δύο πρώτες εβδομάδες πώλησης, ο τίτλος μπόρεσε να πουλήσει δυόμισι φορές περισσότερα αντίτυπα από το The Last of Us Part 1, το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα 10 κορυφαία παιχνίδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον Ιανουάριο του 2024 παρακάτω:

  1. EA Sports FC 24 (EA)
  2. The Last of Us Parte 2 Remastered (Sony)
  3. Call of Duty: Modern Warfare 3 (Activision Blizzard)
  4. Hogwarts Legacy (Warner Bros)
  5. Grand Theft Auto 5 (Rockstar)
  6. Grand Theft Auto Online (Rockstar)
  7. Tekken 8 (Bandai Namco)
  8. Red Dead Redemption 2 (Rockstar)
  9. Super Mario Bros Wonder (Nintendo)
  10. Marvel’s Spider-Man 2 (Sony)

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *