Κατηγορίες:

Το μεγαλύτερο μέρος της κουβέντας στην κοινότητα του Xbox συνεχίζει να επικεντρώνεται στις φήμες αυτής της εβδομάδας για τους αποκλειστικούς τίτλους που πιθανώς να κατευθύνονται σε άλλες πλατφόρμες, και συγκεκριμένα, έχει προσελκύσει ακόμη και την προσοχή του θρύλου του Xbox Major Nelson .

Ο Nelson, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Larry Hryb, μπήκε στο Twitter χθες το βράδυ για να υπογραμμίσει την περιέργειά του για την όλη κατάσταση, καθώς και να προειδοποιήσει τους θαυμαστές του Xbox να αποφύγουν τα κλικ και τα τρολ στα social media που είναι γεμάτα τρελούς ισχυρισμούς αυτή τη στιγμή!

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Major Nelson ήταν ουσιαστικά το πρόσωπο του Xbox για πάνω από μια δεκαετία, εμφανιζόμενος τακτικά σε διαφημιστικές εικόνες ενώ φιλοξενούσε επίσης το Επίσημο Podcast του Xbox και αγαπήθηκε από πολλούς θαυμαστές του Xbox κατά τη διάρκεια της θητείας του. Τελικά άφησε τη Microsoft το 2023 μετά από περισσότερα από 20 χρόνια στην εταιρεία.

Προφανώς, περιμένουμε ακόμη μια επίσημη απάντηση από τη Microsoft σχετικά με την κατάσταση των “αποκλειστικών” που εξελίσσεται, και το αφεντικό του Xbox, Phil Spencer, είπε ότι θα ακούσουμε κάτι την επόμενη εβδομάδα. Αυτό είναι το μόνο που ξέρουμε προς το παρόν!

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *