Κατηγορίες:

Η Microsoft μόλις απάντησε στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών (FTC), δηλώνοντας ότι οι πρόσφατες απολύσεις που έγιναν από την Activision Blizzard είχαν ήδη προγραμματιστεί τους τελευταίους μήνες, κατά συνέπεια πριν από την ολοκλήρωση της εξαγοράς τον Οκτώβριο του 2023. Μάλιστα, να θυμίσουμε ότι μόλις πριν από λίγες ώρες η FTC επιτέθηκε ξανά στη Microsoft, στέλνοντας ειδοποίηση στο Εφετείο των Ηνωμένων Πολιτειών για να αναφέρει τις πάνω από 1.900 απολύσεις που ανακοίνωσε ο αμερικανικός κολοσσός μόλις πριν από λίγες εβδομάδες.
Και όπως αναφέραμε παραπάνω στο άρθρο, οι δικηγόροι της Microsoft απάντησαν επίσημα στη χθεσινή επιστολή του αντιμονοπωλιακού φορέα των ΗΠΑ σχετικά με τις πρόσφατες μεγάλες περικοπές θέσεων εργασίας στην Activision Blizzard, αναφέροντας τα εξής:

«Η Activision σχεδίαζε ήδη να καταργήσει έναν σημαντικό αριθμό θέσεων εργασίας, ενώ συνέχιζε να λειτουργεί ως ανεξάρτητη εταιρεία».
Διαβάζοντας τη δήλωση που μοιράστηκε η αμερικανική εταιρεία ανακαλύπτουμε λοιπόν ότι ο εκδότης του Call of Duty θα είχε πραγματοποιήσει λίγο πολύ τις ίδιες απολύσεις ακόμη και χωρίς την εξαγορά από την εταιρεία Windows.

Ως εκ τούτου, οι δικηγόροι της Microsoft θέλησαν να ξεκαθαρίσουν ουσιαστικά τα δεδομένα, υπονοώντας ότι οι εν λόγω περικοπές θέσεων εργασίας δεν εξαρτώνται κυρίως από τη διαχείριση της εταιρείας Redmond.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *