Κατηγορίες:

Το μέλλον είναι εδώ!

Η εταιρεία Snakebyte κάνει το “Hall-In” με νέα την νέα σειρά Controllers που έχουν την επίσημη αδειοδότηση για το Xbox. Είναι εξοπλισμένα με καινοτόμους αισθητήρες Hall Effect που εγγυώνται ακρίβεια και ανθεκτικότητα εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ακρίβειας και αντοχής για τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Αυτό κάνει τα συγκεκριμένα gamepads να ξεχωρίζουν από την κλασική χρήση του κλασικού ποτενσιόμετρου που χρησιμοποιείται από τα περισσότερα Controllers.

Το Snakebyte Gamepad Pro X, το Base X και το RGB X είναι τα μοντέλα που προσφέρουν στους παίκτες έναν μοναδικό συνδυασμό ακρίβειας, ελέγχου και μακροζωίας με την τεχνολογία των αισθητήρων Hall effect.

Εδώ όμως θα μιλήσουμε για το Snakebyte Gamepad Base X.

To Snakebyte Gamepad Base X είναι το entry μοντέλο στην νέα σειρά της εταιρείας ( Snakebyte Gamepad Pro X, RGB X τα άλλα δύο) το όποιο μας καλεί να το γνωρίσουμε και να δοκιμάσουμε το τεχνολογικό άλμα του Hall Effect!

Η χρήση της τεχνολογίας Hall Effect στοχεύει στην εξάλειψη του κοινού προβλήματος (Drifting) των αναλογικών μοχλών. Αυτό μπορεί συχνά να αποδειχθεί ο αποφασιστικός παράγοντας (drifting) στην αντικατάσταση του controller η σε κάποια επισκευή που τις περισσότερες φορές είναι ασύμφορη !

Η μετατόπιση των συμβατικών αναλογικών στικ προκαλείται από την φθορά στα ποτενσιόμετρα και την μηχανική τριβή. Αντίθετα, οι αισθητήρες εφέ Hall λειτουργούν εντελώς χωρίς επαφή (μαγνητικά) , με αποτέλεσμα καλύτερη απόδοση, ακρίβεια και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Οι αισθητήρες Hall Effect είναι ενσωματωμένοι στο gamepad τόσο στα αναλογικά sticks όσο και στα triggers (σκανδάλες) της νέας σειράς.

Τα συγκεκριμένο Gamepad δεν είναι μόνο τεχνολογικά προηγμένο, αλλά και αισθητικά ελκυστικό. Είναι εργονομικά σχεδιασμένο με την ποιότητα των πλαστικών του σε υψηλό επίπεδο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες και τα γούστα μιας μεγάλης γκάμας gamers. Με μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων που διατίθενται στην αγορά, οι παίκτες μπορούν να βρουν σίγουρα ένα gamepad που να αντικατοπτρίζει το προσωπικό τους στυλ.

Μέσα σε όλα τα θετικά που αναφέρουμε παραπάνω προσθέτουμε την πενταετή εγγύηση που δίνει η εταιρεία κάτι που δύσκολα συναντάμε σε τέτοιου είδους hardware και παράλληλα λόγω της επίσημης αδειοδότησης από τo Xbox μας προσφέρει ένα μήνα δωρεάν Game Pass Ultimate (για κονσόλα xbox και pc) ώστε να βυθιστούμε στον κόσμο των games αλλά και να απολαύσουμε τα μέγιστα με το Snakebyte Gamepad Base X.

Το Gamepad είναι ενσύρματο και παρέχει 3m καλώδιο TYPE C στην συσκευασία του ενώ έχει την κλασική υποδοχή ακουστικών 3,5 mm για να “κουμπώσουμε” τα αγαπημένα μας ακουστικά και φυσικά μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε Xbox Series X|S, Xbox One και PC.

 

Συνοψίζοντας μιλάμε για ένα VFM (η τιμή του ξεκινάει από 35€ ) επαναστατικό gamepad που κοιτάει δυνατά στο Hall Effect μέλλον! Οι χρήστες θα το αξιοποιήσουν στον έπακρον σε οποιοδήποτε είδους παιχνιδιού. Ναι η Snakebyte τόλμησε και φυσικά μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά ότι κατάφερε να ξεχωρίσει. Μπορείτε άφοβα και χωρίς κανένα δισταγμό να το αγοράσετε και να ατενίσετε στο μέλλον.

Να ευχαριστήσουμε την Αμυ που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Snakebyte στην Ελλάδα για την διάθεση το Gamepad Base X ώστε να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο Review.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το video με το unboxing και την ανάλυση μας και φυσικά να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό! Ποιος ξέρει μπορεί το Snakebyte να έρθει στα χέρια σας!

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *