Κατηγορίες:

Η Insomniac Games υπέστη επίθεση ransomware, διαρρέοντας προσωπικές πληροφορίες υπαλλήλων και μελλοντικά σχέδια παιχνιδιών, αποκαλύφθηκε. Εντοπίστηκε για πρώτη φορά από το cyberdaily, η ομάδα χάκερ ransomware «Rhysida» δημοσίευσε αποδείξεις ισχυρισμών ότι έχουν χακάρει την Insomniac Games. Ως απόδειξη των ισχυρισμών, η ομάδα έχει δημοσιεύσει ορισμένα προσωπικά δεδομένα υπαλλήλων (και πρώην υπαλλήλων), συμπεριλαμβανομένων εικόνων διαβατηρίου, καθώς και μερικές εικόνες για το επόμενο παιχνίδι του στούντιο, το Marvel’s Wolverine. Τα προσωπικά έγγραφα περιλαμβάνουν επίσης αυτό από τον ηθοποιό φωνής του Marvel’s Spider-Man 2 Yuri Lowenthal, ο οποίος δανείζει τη φωνή του στον Peter Parker.

Ο όμιλος Rhysida δήλωσε ότι η Insomniac Games έχει επτά ημέρες για να πραγματοποιήσει μια μη αποκαλυφθείσα πληρωμή πριν δημοσιοποιηθούν τα δεδομένα. Η ομάδα, ωστόσο, διεξάγει επίσης μια δημόσια δημοπρασία στον ιστότοπό της για τα δεδομένα, η οποία αναφέρει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε bitcoin.

Ο ισότοπός τους αναφέρει: «Με μόλις 7 ημέρες στο ρολόι, αδράξτε την ευκαιρία να υποβάλετε προσφορές για αποκλειστικά, μοναδικά και εντυπωσιακά δεδομένα».

Και συνεχίζει: «Ανοίξτε τα πορτοφόλια σας και να είστε έτοιμοι να αγοράσετε αποκλειστικά δεδομένα. Πουλάμε μόνο στο ένα χέρι, χωρίς μεταπώληση, θα είστε ο μόνος ιδιοκτήτης!»

Η Insomniac Games αναμένεται επίσημα να κυκλοφορήσει το επόμενο παιχνίδι της, το Marvel’s Wolverine κάποια στιγμή το 2024.

Insomniac Games δεν έχουν ακόμη σχολιάσει το alledged hack.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *