Κατηγορίες:

Ο Sean Shoptaw, επικεφαλής του τμήματος gaming της Disney, σχολίασε τις φήμες γύρω από το Star Wars: Knights of the Old Republic Remake, υποδηλώνοντας ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού είναι ακόμα ενεργή.

Προχωρώντας στις ιδιαιτερότητες του θέματος, ο Stephen Totilo του Axios πήρε συνέντευξη από το αφεντικό του τμήματος gaming της Disney, εκμεταλλευόμενος την πολύτιμη ευκαιρία να ζητήσει από το στέλεχος ένα σχόλιο σχετικά με την ανάπτυξη του KOTOR remake.

Μια ευθεία ερώτηση του Totilo με ξεκάθαρο «Θα υπάρξει ποτέ remake του KOTOR; “, ο Sean Shoptaw απάντησε ως εξής:

“Δεν μπορώ να πω πολλά σε αυτό το σημείο για κάποιους προφανώς προφανείς λόγους αλλά το KOTOR είναι προφανώς ένα απίστευτα δημοφιλές παιχνίδι, για το οποίο είμαστε απίστευτα περήφανοι και για το οποίο πιστεύουμε ότι υπάρχει ακόμα μεγάλη ζήτηση. Θα το αφήσω έτσι. Με αυτόν τον τρόπο.”

Σύμφωνα με τις δηλώσεις που μοιράστηκε το αφεντικό του τμήματος gaming της Disney, η ανάπτυξη του Star Wars: Knights of the Old Republic Remake είναι ακόμα ενεργή, όπως αναφέρεται επίσης σε έκθεση του Bloomberg που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο τις τελευταίες εβδομάδες. Συνοψίζοντας ας θυμηθούμε ότι το KOTOR Remake ανακοινώθηκε πριν από μερικά χρόνια για να εξαφανιστεί εντελώς απο τα ραντάρ μας. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι αποκλειστικό για PlayStation 5 και PC.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *