Κατηγορίες:

Το Xbox και η Activision Blizzard είναι μόνο μία οντότητα για λίγο περισσότερο από ένα μήνα, τουλάχιστον επίσημα, αλλά οι δύο εταιρείες φαίνεται να ενώνονται με γρήγορους ρυθμούς. Μιλώντας σε μια πρόσφατη σύνοδο κορυφής, ο CFO του Xbox Tim Stuart μίλησε για την ενσωμάτωση της ομάδας και για το πώς πηγαίνει η διαδικασία. Όταν συζητούσε την απόκτηση, ο Stuart παρατήρησε για το πόσο γρήγορα συγχωνεύτηκαν οι ομάδες κατά τον πρώτο περίπου μήνα της συνύπαρξης:

«Ευτυχώς, μιλάμε και οι δύο μια γλώσσα gaming και ακόμη και οι λίγοι μήνες από τότε που είμαστε μια οντότητα, η ταχύτητα της οποίας έχουμε ενσωματώσει και η ταχύτητα με την οποία έχουμε συνεργαστεί είναι πραγματικά εντυπωσιακή».

Εμμένοντας σε αυτό το θέμα ο Stuart συζήτησε επίσης τους μεγάλους λόγους πίσω από τη συγχώνευση που θα προχωρήσει στην πρώτη θέση. Ακούγεται ότι μεγάλο μέρος του συλλογισμού της Microsoft οφείλεται στην τεχνογνωσία που κατέχει η Activision Blizzard στις ομάδες ανάπτυξης της.

“Στο υψηλότερο επίπεδο, αξιοποιεί αυτό στο οποίο είναι τόσο καλή η Activision, που είναι οι κονσόλες, ο υπολογιστής και τα κινητά… Πώς μπορούμε να πάρουμε αυτό το υπέροχο DNA και να αξιοποιήσουμε τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχουν και την τεχνογνωσία που έχουν;».

Φαίνεται ότι τα πράγματα εξελίσσονται καλά αυτή τη στιγμή, κάτι που είναι καλά νέα για τους φίλους του Xbox. Μεγάλο μέρος της κοινότητας αναμένει με ανυπομονησία νέα του ActiBlizz Game Pass και τέτοια πράγματα, επομένως όσο πιο γρήγορα γίνει η συγχώνευση, τόσο το καλύτερο για τους θαυμαστές του Xbox.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *