Κατηγορίες:

Ο Lawrence Yang της Valve έχει αντιμετωπίσει τις αυξανόμενες ανησυχίες μεταξύ των χρηστών του Steam Deck σχετικά με τις δυσκολίες πρόσβασης στο Xbox Cloud Gaming μέσω της πλατφόρμας. Αναγνωρίζοντας το ενδιαφέρον της κοινότητας, ο Yang εξέφρασε την προθυμία της Valve να βελτιώσει την ενοποίηση μεταξύ του Steam Deck και του Xbox Game Pass Cloud Gaming.

Σε μια συνέντευξη με το Axios, ο Yang, ηγετικό μέλος της ομάδας σχεδιαστών και προγραμματιστών της Valve, μοιράστηκε το όραμα της εταιρείας για μελλοντική λειτουργικότητα στο οικοσύστημα Steam Deck, συμπεριλαμβανομένων πτυχών υλικού και λογισμικού.

Ο Yang εξήγησε στον Stephen Totilo του Axios ότι:

Θέλουμε να απλοποιήσουμε την πρόσβαση στη ροή Game Pass Cloud για τους περισσότερους χρήστες του Steam Deck.

Η πρόθεσή του είναι να διευκολύνει και να αυτοματοποιήσει τα βήματα που απαιτούνται αυτήν τη στιγμή για τη ροή παιχνιδιών από το Game Pass στην οθόνη του Steam Deck. Μεταξύ των βελτιώσεων που ανακαλύφθηκαν στο Steam Deck OLED είναι μια μονάδα Wi-Fi 6E, ιδανική για τη λειτουργία streaming παιχνιδιών μέσω του Xbox Cloud Gaming ή άλλων παρόμοιων υπηρεσιών. Αυτές οι δηλώσεις του Yang προσφέρουν καλές προοπτικές για όσους ελπίζουν να επωφεληθούν από το νέο μοντέλο της Deck για να βυθιστούν στο διαδραστικό multiverse του cloud gaming που προσφέρεται στους συνδρομητές επιπέδου Xbox Game Pass Ultimate.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *