Κατηγορίες:

Η 11 bit studios κυκλοφόρησε ένα teaser trailer για το πολυαναμενόμενο Frostpunk 2 , το οποίο ουσιαστικά δείχνει το μέγεθος της πόλης του παιχνιδιού και τις αλλαγές που έχουν συμβεί από το πρώτο κεφάλαιο.
Όπως θα δείτε το βίντεο είναι ενδεικτικό αλλά όχι πολύ επεξηγηματικό. Είναι απλά μια επισκόπηση της τεράστιας πόλης στην οποία θα γίνει το παιχνίδι, που θα δημιουργήσει και πάλι μεγάλα προβλήματα επιβίωσης για τον παίκτη. Η επίσημη περιγραφή του τρέιλερ λέει: «Η πόλη έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές από τα γεγονότα του πρώτου Frostpunk. Καθώς έχει αυξηθεί τόσο σε μέγεθος όσο και σε πληθυσμό, έχουν προκύψει διαφορετικές και αντικρουόμενες φιλοδοξίες μεταξύ των πολιτών της. Ωστόσο, το Frostpunk 2 παραμένει προσγειωμένο σχετικά με την αναδυόμενη αφήγηση που δημιουργήθηκε από το σκληρό μετα-αποκαλυπτικό σκηνικό».

Το κείμενο ολοκληρώνεται με την υπόσχεση ότι σύντομα θα δούμε ένα πραγματικό τρέιλερ παιχνιδιού. Ποιος ξέρει ίσως το δούμε στα επερχόμενα The Game Awards 2023. Στο μεταξύ μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι και να ονειρευόμαστε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και να επιβιώσουμε σε ένα άκρως εχθρικό περιβάλλον, στο οποίο κάθε επιλογή μπορεί να είναι καθοριστική για την επιτυχία του παιχνιδιού . Η κυκλοφορία του Frostpunk 2 έχει προγραμματιστεί για το 2024, ημερομηνία που δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *