Κατηγορίες:

Σήμερα, πολλοί παίκτες ήταν απογοητευμένοι καθώς το η Nintendo ανακοίνωσε επίσημα την ακύρωση του Nintendo Live Tokyo 2024 και την αναβολή πολλών τουρνουά eSports που σχετίζονται με τις πνευματικές του ιδιότητες. Αυτή ήταν μια δύσκολη απόφαση που ελήφθη μετά από πολλές απειλές που στόχευαν στους ίδιους τους υπαλλήλους της εταιρείας, απειλές που στη συνέχεια παρατάθηκαν στους θεατές και το προσωπικό των εν λόγω εκδηλώσεων.

Στην επίσημη δήλωσή της, η Nintendo θέλησε να επαναλάβει την προτεραιότητά της για την ασφάλεια, αναγκαζόμενη να αναβάλει τους τελικούς του Splatoon Koshien 2023 και να ακυρώσει το Nintendo Live Tokyo 2024, το οποίο θα είχε διεξαχθεί στα μέσα Ιανουαρίου. Κατά συνέπεια, τα τουρνουά “Splatoon 3 World Championship 2024”, “Mario Kart 8 Deluxe Online Challenge Final Stage” και “Mario Kart 8 Deluxe World Championship 2024” θα αναβληθούν επίσης σε μια νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί όταν αποφασιστεί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, προτεραιότητα της Nintendo θα είναι να λάβει τις απαραίτητες προφυλάξεις ώστε να μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των πελατών της και να μπορεί να πραγματοποιήσει τις εν λόγω εκδηλώσεις.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *