Κατηγορίες:

Το Quake 2 Remastered έρχεται δυο χρόνια μετά την άφιξη του πρώτου με μια πολύ αιφνίδια κυκλοφορία καθώς ανακοινώθηκε στην QuakeCon και έγινε σχεδόν άμεσα διαθέσιμο.  Η δεύτερή προσθήκη κρατά όλα τα στοιχεία του πρώτου remastered. Πιστό ένα προς ένα αντίγραφο του πρωτότυπου παιχνιδιού , ίδια μηχανή γραφικών με όλες τις βελτιώσεις ( σε γραφικά – ήχο- εφέ ) που αυτή έφερε , οπότε δεν αξίζει να αναλωθούμε σε αυτά καθώς στον τεχνικό τομέα είναι ίδιο. Οι αναλύσεις είναι ίδιες Switch-PS4-XboxOne σε full hd στα 60frames και στην νέα γενιά Ps5,Xbox Series,Pc 4K στα 120frames.

Οι πίστες είναι ακόμα περισσότερες 39 σε αριθμό στο campaign και 11 deathmatch.Ενας αριθμός πολύ μεγάλος για να μας κρατήσει πολλές ώρες στο παιχνίδι, αν αναλογιστούμε πως η κάθε πίστα είναι αρκετά μεγάλη. Τα όπλα είναι επίσης πιο πολλά 11 σε σχέση με τα 8 του πρώτου.

Και πάμε στα νέα πράματα που θα δούμε. Για αρχή τα secret areas είναι πιο πολλά και πιο δύσκολο να βρεθούν. Οι εχθροί είναι περισσότεροι σε ποικιλία , πιο δύσκολοι και το κυριότερο χειρότερα τοποθετημένοι. Εδώ φαίνεται η έλλειψη πόρων και τεχνολογίας που υπήρχε το 1997 , αφού με την κακή και άδικη τοποθέτηση τους – ακριβώς μόλις ανέβεις μια σκάλα, ακριβώς πίσω από μια πόρτα , ακριβώς από πάνω σου σε ένα διάδρομο – έχει δημιουργηθεί μια τεχνική δυσκολία η οποία φαίνεται «παλιακή»  στα μάτια μου. Όμως ήταν αρκετό για να μου στερήσει πολύ από την συνολική βαθμολογία του τίτλου καθώς είναι κάτι που θα μπορούσαν πολύ εύκολα να είχαν βελτιώσει.

Υπάρχουν όλα τα upgrades breather-quad damage- silencer, που πραγματικά θα χρειαστείς αν θες να ξεκοκκαλίσεις στο ψάξιμο τις πίστες.

Για το τέλος έχω κρατήσει τα δυο βαριά πυροβολικά που φέρει ο τίτλος. Ένα νέο gadget που δεν υπήρχε ούτε στο πρωτότυπο ούτε στο πρώτο remake , έχει προστεθεί μια πυξίδα. Την χρησιμοποιείς όποτε και όπου θες και σου εμφανίζει που πρέπει να πας για να ολοκληρώσεις την αποστολή σου. Αυτό είναι game-changer για τον τίτλο , τον μετατρέπει σε ένα on-rail shooter. Δεν σε απασχολεί ούτε να ψάξεις που θα πας , ούτε που ήταν ο τάδε υπολογιστής , ούτε που ήταν το τάδε κλειδί .

Το χρησιμοποίησα παρά μα παρά πολύ από την 5η – 6η πίστα και μετά που ήταν πολύ μεγάλες σε έκταση και πραγματικά ευχαριστήθηκα shooting. Το δεύτερο μεγάλο MΠΑΜ του παιχνιδιού είναι ότι δίνει δωρεάν το Quake 2 για το Ν64 . Ίδια χρώματα , ίδιος σχεδιασμός των πιστών απλά με καλύτερη ανάλυση – τι άλλο να ζητήσεις.

Με κανονική τιμή 9.99€ , δυο παιχνίδια , πάνω από 20-25 ώρες gameplay είναι ένα τέλειο πακέτο.

Συνολική βαθμολογία:

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *