Κατηγορίες:

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που πραγματοποιήθηκε στο Comic Con Experience στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, μίλησε για πολλά θέματα και αναφέρθηκε επίσης στο θέμα του Starfield, αποκαλύπτοντας ότι το παιχνίδι έχει ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια παίκτες και ότι έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο μέλλον του τίτλου της Bethesda. Ο αριθμός των παικτών αναφέρεται εν συντομία από τον Phil Spencer χωρίς να παρέχει περισσότερες πληροφορίες, επομένως δεν γνωρίζουμε πόσο θα μπορούσε να ενημερωθεί.

Στα τέλη Οκτωβρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Satya Nadella μίλησε για 11 εκατομμύρια παίκτες για το Starfield, οι οποίοι επομένως θα είχαν αυξηθεί κατά ένα άλλο εκατομμύριο σε διάστημα περίπου ενός μήνα, ακόμα κι αν δεν ξέρουμε σε ποιες χρονικές κλίμακες αναφέρονται αυτά τα δεδομένα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Spencer ανέφερε επίσης ότι είναι ιδιαίτερα σίγουρος για τη μακροπρόθεσμη υποστήριξη του Starfield, βέβαιος ότι οι διάφορες προσθήκες θα κάνουν τον τίτλο Bethesda «μια τεράστια επιτυχία», επισημαίνοντας επίσης ότι το παιχνίδι είναι πρακτικά ενεργό από την ημέρα της έναρξής του. Επομένως, η ιδέα είναι ότι το Starfield προορίζεται να αναπτυχθεί με την πάροδο του χρόνου, μέσω επεκτάσεων, προσθηκών και επίσης προφανώς mods, τα οποία θα λάβουν επίσημη υποστήριξη από την Bethesda το 2024.

“Έχουμε ήδη ανακοινώσει το επόμενο expansion το Shattered Space , και έχουμε πει στην κοινότητα ότι θα έχουν επίσημα εργαλεία mod που θα τους επιτρέπουν να δημιουργούν νέο περιεχόμενο στο Starfield” ανέφερε ο Spencer, “Αυτό είναι κάτι που είχε τεράστιο αντίκτυπο και στο Skyrim. Έχω μεγάλη πεποίθηση ότι για αρκετά χρόνια ακόμα το Starfield θα παραμείνει πολύ δραστήριο και ζωντανό, με νέα χαρακτηριστικά για το gameplay του.»

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *