Κατηγορίες:

Το PlayStation διαγράφει οποιοδήποτε περιεχόμενο Discovery TV/Ταινίας για το οποίο πληρώσατε προηγουμένως. Η Sony δημοσίευσε μια νέα ειδοποίηση στον ιστότοπό της σήμερα, ανακοινώνοντας ότι όλο το περιεχόμενο Discovery που αγόρασαν οι χρήστες θα αφαιρεθεί και θα διαγραφεί στις 31 Δεκεμβρίου. Οι χρήστες που πλήρωσαν για αυτό το περιεχόμενο δεν θα λάβουν καμία αποζημίωση ή επιστροφές χρημάτων. Το περιεχόμενο θα ανακληθεί απλώς στις 31 Δεκεμβρίου.

Εκατοντάδες διαφορετικές τηλεοπτικές εκπομπές θα αποσυρθούν από τις βιβλιοθήκες χωρίς μόνιμα πρόσβαση σε αυτές. Αναφέρεται ότι λόγω αδειοδότησης, το περιεχόμενο πρέπει να αφαιρεθεί και να αφαιρεθεί από όλες τις βιβλιοθήκες. Παρόλο που μπορεί να έχετε πληρώσει για αυτό. Το 2021 οι αγορές βίντεο και ταινιών καταργήθηκαν από το PS Store. Έκτοτε δεν υπάρχουν άλλες αγορές ταινιών/τηλεοπτικών προϊόντων. Σε ένα email προς τους χρήστες το PlayStation είπε τα εξής:

Αν και αυτό επηρεάζει μόνο το περιεχόμενο του Discovery στο PlayStation, αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε άλλη ιδιοκτησία. Σε αντίθεση με τα φυσικά αντίγραφα περιεχομένου, το ψηφιακό περιεχόμενο ισοδυναμεί με άδεια χρήσης. Επομένως, το PlayStation έχει το δικαίωμα να ανακαλέσει την πρόσβαση ανά πάσα στιγμή.

Με τον τεράστιο όγκο ψηφιακού περιεχομένου που πωλείται κάθε χρόνο, θα είναι αυτός ένας νέος κανόνας στο μέλλον η απλά μια στιγμή ; Με κονσόλες όπως το PlayStation 5 Digital και το Xbox Series S, φαίνεται ότι η επόμενη γενιά συστημάτων θα μπορούσε να καταργήσει εντελώς τη χρήση δίσκου. Φροντίστε να μας ενημερώσετε στο X (Twitter).

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *