Κατηγορίες:

Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας, την τιμή και το άνοιγμα των προπαραγγελιών του Controller Access για το PS5 , μια συσκευή αφιερωμένη αποκλειστικά στον κόσμο της προσβασιμότητας που θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως από τις 6 Δεκεμβρίου, με την έναρξη των προπαραγγελιών να έχει προγραμματιστεί για 21 Ιουλίου, στην τιμή των 89,99 ευρώ.

Όπως αποκάλυψε ο ιαπωνικός γίγαντας μέσω του PlayStation Blog, το Access controller ( πρώην Project Leonardo) σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη διάταξη με διαφορετικά κουμπιά και κουμπιά σε πολλά σχήματα και σχέδια, επιτρέποντας στους θαυμαστές να το χρησιμοποιούν 360° σε οποιονδήποτε προσανατολισμό, συνδέοντας αξεσουάρ προσβασιμότητας τρίτων εταιρειών.

Είναι επίσης δυνατό να διαμορφώσετε αυτό το χειριστήριο για PS5 σε διαφορετικές ρυθμίσεις, έτσι ώστε να ικανοποιεί κάθε ανάγκη. Στην πραγματικότητα, είναι δυνατή η αντιστοίχιση των πλήκτρων για τη δημιουργία έως και 30 προφίλ ελέγχου, ακόμη και προσαρμογή των ρυθμίσεων του στικ, ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των εντολών ή απενεργοποίηση των πλήκτρων εντελώς για να αποφευχθεί κάποιο τυχαίο πάτημα.

Η Sony διευκρίνισε επίσης ότι μπορείτε να αντιστοιχίσετε έως δύο Controller Access και ένα ασύρματο χειριστήριο DualSense και να τα χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά στο PS5 σας.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *