Κατηγορίες:

Οι λάτρεις του είδους τρόμου είναι τυχεροί καθώς η Limited Run Games ανακοίνωσε ότι το Clock Tower πρόκειται να επιστρέψει σε μια remastered έκδοση για σύγχρονες κονσόλες.

Η είδηση ​​έχει προκαλέσει μεγάλη αναταραχή (υπό καλής εννοίας) στους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών, που θυμούνται με νοσταλγία τον ανατριχιαστικό πρωτότυπο τίτλο που κυκλοφόρησε πριν από χρόνια. Το remaster υπόσχεται να επαναφέρει την τρομακτική ατμόσφαιρα και την ψυχολογική ένταση που έκανε το Clock Tower σημείο αναφοράς του είδους.
Το αρχικό παιχνίδι, που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 1990 διακρίθηκε για τη μοναδική εστίασή του στην επιβίωση και την αποφυγή, αντί για τις τυπικές μάχες με τους εχθρούς. Το remaster υπόσχεται να διατηρήσει ανέπαφη την ουσία του αρχικού παιχνιδιού, αλλά με οπτικές βελτιώσεις και προσαρμογές για τις τρέχουσες πλατφόρμες.

Εκτός από τα βελτιωμένα γραφικά, οι προσαρμογές του παιχνιδιού αναμένεται να προσφέρουν μια πιο ρευστή και καθηλωτική εμπειρία. Οι θαυμαστές είναι ενθουσιασμένοι που θα ξαναζήσουν τις τεταμένες στιγμές και τα αξέχαστα σοκ που πρόσφερε το Clock Tower τώρα με βελτιωμένα γραφικά και ποιότητα ήχου.

Η ανακοίνωση αυτού του remaster έχει προκαλέσει ένα κύμα νοσταλγίας μεταξύ των παλιών παικτών, καθώς και μεγάλο ενδιαφέρον μεταξύ εκείνων που δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν τον αρχικό τίτλο. Η ευκαιρία να ζήσετε τον κλασικό τρόμο στις σύγχρονες κονσόλες είναι κάτι που πολλοί περιμένουν με ανυπομονησία.

Αν και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, το remaster του Clock Tower αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, Xbox One και PC στις αρχές του επόμενου έτους.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *