Κατηγορίες:

Η Electronic Arts ανακοίνωσε την ίδρυση της Cliffhanger Games, ενός στούντιο που δημιουργήθηκε ρητά για να ασχοληθεί με το Black Panther, ένα single player παιχνίδι που βασίζεται στον χαρακτήρα της Marvel. Είναι ενδιαφέρον γιατί το νέο studio μπορεί να υπερηφανεύεται για τους προγραμματιστές οι οποίοι έχουν εργαστεί σε τίτλους όπως το God of War, Halo και Call of Duty.

Το παιχνίδι Black Panther σκηνοθετείται από τον Kevin Stephens, ο οποίος είχε αντίστοιχο ρόλο στο Middle-Earth για την Warner Bros. Games. Δεν έγιναν γνωστά πολλά για τον τίτλο, αλλά ο Stephens είπε: «Είμαστε δεσμευμένοι να προσφέρουμε στους θαυμαστές μια καθοριστική και αυθεντική εμπειρία του Black Panther, δίνοντάς τους περισσότερη αυτονομία και έλεγχο της ιστορίας από ό,τι έχουν βιώσει ποτέ σε ένα αφηγηματικό βιντεοπαιχνίδι. Η αποστολή μας είναι να αναπτύξουμε έναν επικό κόσμο για παίκτες που αγαπούν τον Black Panther και θέλουν να τον εξερευνήσουν, όπως κάνουμε κι εμείς.”

Αυτό, δυστυχώς, είναι όλο. Δεν ξέρουμε καν τον τελικό τίτλο του παιχνιδιού. Δεν μένει λοιπόν παρά να περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το τι να περιμένουμε από αυτή τη συνεργασία της Marvel με την Electronic Arts.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *