Κατηγορίες:

(Update 09:22) Ο Mike Ybarra βγήκε και ξεκαθάρισε ότι το Diablo IV δεν έρχεται στο Game Pass

(Αρχικό κείμενο): Όπως αναφέρθηκε απο τον Idle Sloth, η εφαρμογή πληρωμών PICPAY δημοσίευσε και αφαίρεσε σε χρόνο ρεκόρ ένα διαφημιστικό banner που ανάφερε τη διαθεσιμότητα του Diablo 4 στο Xbox Game Pass. Μήπως να αναμένουμε μια μεγάλη ανακοίνωση από τη Microsoft που θα μπορούσε να φτάσει σε λίγες ώρες;

Το PICPAY είναι ο επίσημος μεταπωλητής καρτών Xbox live στη Βραζιλία και επομένως διαθέτει επίσημες διαφημίσεις εταιρείας στην εφαρμογή του. Σαφώς αυτό μπορεί να πρόκειται για κάποιο λάθος αλλά αυτή την χρονική στιγμή όλα είναι είναι πολύ, πολύ ύποπτα.

Όπως έχουμε αναφέρει η απόφαση του δικαστηρίου για την προσωρινή διαταγή που ζήτησε η FTC να εμποδίσει την εξαγορά της Activision Blizzard θα μπορούσε να φτάσει σήμερα το βράδυ.

Εάν απορριφθούν τα ασφαλιστικά μέτρα είναι πολύ πιθανό η Microsoft να ανακοινώσει την άφιξη των πρώτων παιχνιδιών Activision Blizzard σε PC και Xbox Game Pass τα οποία θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν και το Diablo 4, ένα από τα πιο επιτυχημένα παιχνίδια του 2023.

Εάν ισχύσει αυτό θα υπάρξει ένα πραγματικό ντελίριο για όλους τους συνδρομητές της υπηρεσίας αλλά τονίζουμε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, οπότε το παίρνουμε σαν ένα απλό λάθος και θα περιμένουμε να μάθουμε το αποτέλεσμα της νομικής διαφωνίας μεταξύ της Microsoft και FTC.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *