Κατηγορίες:

Προφανώς οι παίκτες που θέλουν να ορμήσουν στον κόσμο του Test Drive Unlimited Solar Crown θα πρέπει να περιμένουν περισσότερο από το αναμενόμενο. Σύμφωνα με έγγραφο της Nacon προς τους επενδυτές του φαίνεται ότι το παιχνίδι αναβλήθηκε ξανά, αυτή τη φορά για τους πρώτους μήνες του 2024. Όπως αναφέρει η Proteus Gaming ο εκδότης δημοσίευσε πρόσφατα μια αναφορά για τους μετόχους του και στην τεκμηρίωση υπάρχει επίσης ένας χάρτης με τις περιόδους κυκλοφορίας των επόμενων παιχνιδιών του. Στην περίπτωση του Test Drive Unlimited Solar Crown υποδεικνύονται οι μήνες Φεβρουάριος και Μάρτιος 2024.

Είναι αρκετά δύσκολο ότι πρόκειται για κάποιο λάθος και το πιο πιθανό η Nacon να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να ανακοινώσει την αλλαγή των σχεδίων στο κοινό. Εάν όντος επιβεβαιωθεί τότε θα είναι η δεύτερη αναβολή. Στην πραγματικότητα, το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματισμένο για το 2022 αλλά στη συνέχεια αναβλήθηκε για φέτος.

Εξάλλου, γνωρίζουμε ότι το Test Drive Unlimited Solar Crown θα είναι ένα αρκετά φιλόδοξο έργο, ξεκινώντας από τον ανοιχτό κόσμο του, που θα έχει πάνω από 600 χιλιόμετρα δρόμων για εξερεύνηση και υπόσχεται να αναδημιουργήσει το νησί του Χονγκ Κονγκ σε κλίμακα 1:1, όπως όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα, με όλα τα διάφορα χαρακτηριστικά από την άποψη της περιβαλλοντικής ποικιλομορφίας.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *