Κατηγορίες:

Όπως αναφέρει το Kotaku, η Niantic, η εταιρεία πίσω από το διάσημο Pokémon GO, ανακοίνωσε το κλείσιμο των στούντιο της που βρίσκονται στο Λος Άντζελες. Ως αποτέλεσμα, 230 υπάλληλοι θα απολυθούν, οι servers του NBA All-World θα κλείσουν και το Marvel: World of Heroes θα ακυρωθεί.

Σε ένα εσωτερικό email που προβλήθηκε από την ιστοσελίδα ο ιδρυτής της Niantic John Hanke εξήγησε ότι η απόφαση ελήφθη καθώς “τα έξοδα αυξήθηκαν ταχύτερα από τα έσοδα” προσδιορίζοντας έτσι το γραφείο του Λος Άντζελες ως έναν πόρο που πρέπει να περικοπεί για να εξισορροπηθούν τα έσοδα .

Ο Hanke λέει ότι το στούντιο σημείωσε αύξηση εσόδων κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, αλλά καθώς τα χρόνια περνούσαν, παρατηρήθηκε μείωση των εσόδων, ενώ η αγορά AR παιχνιδιών έχει γίνει πολύ πιο δημοφιλής από την κυκλοφορία του Pokémon Go στο 2016. Επιπλέον το αφεντικό της Niantic αναφέρει επίσης μια χαμηλή μακροχρόνια δέσμευση παικτών για πολλά ενεργά παιχνίδια του στούντιο τα οποία δεν έχουν εκπληρώσει τους καθορισμένους στόχους.

Το Marvel: World Heroes ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του Marvel & Disney Games Showcase 2022 τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ήταν ένα παιχνίδι AR όπου οι παίκτες πολεμούσαν μεταξύ τους χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις των υπερηρώων του House of Ideas.

Το Pokémon GO και το Monster Hunter Now δεν κινδυνεύουν
Ο Χάνκε διαβεβαίωσε ότι το Pokémon GO θα παραμείνει το επίκεντρο της εταιρείας, με μακροπρόθεσμο στόχο να διατηρηθεί «υγιή και να αναπτύσσεται για πάντα».

Ακόμη και τα άλλα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια, όπως το Pikmin Bloom και το Peridot δεν κινδυνεύουν, καθώς και το Monster Hunter Now, το κινητό spin-off της διάσημης σειράς παιχνιδιών κυνηγιού Capcom που έρχεται τον Σεπτέμβριο και του οποίου μπορείτε να διαβάσετε την κριτική μας .

Ωστόσο, ο Hanke είπε ότι θα πρέπει να γίνει πολλή δουλειά για να διασφαλιστεί ότι τα έργα της εταιρείας θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των παικτών μακροπρόθεσμα και το ίδιο και στα έσοδα.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *