Κατηγορίες:

Μετά από μήνες παγώματος προσλήψεων η 343 Industries είναι και πάλι σε επιφυλακή για νέους προγραμματιστές, με μια αγγελία εργασίας για τον Lead Game Designer. Φυσικά, πολλοί σκέφτηκαν αμέσως το ενδεχόμενο να υπάρξουν νέα για το έπος του Halo, επίσης επειδή η εταιρεία αναφέρει ρητά:

“Η 343 Industries προσλαμβάνει έναν Lead Game Designer! Ελάτε μαζί μας και βοηθήστε στον καθορισμό του μέλλοντος των εμπειριών Halo”

Ακόμη και διαβάζοντας τη διαφήμιση οι αμφιβολίες που προκύπτουν είναι πολύ λίγες. Γίνεται λόγος για δουλειά πλήρους απασχόλησης για δουλεία στη σειρά Halo. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει γνώσεις σύγχρονων shooters πρώτου ή τρίτου προσώπου και να έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη ενός game-as-a-service σε οποιοδήποτε είδος. Επιπλέον, πρέπει να έχει την ικανότητα να εργάζεται σε ομάδα και πρέπει να βασίζεται στη χρήση και την ανάλυση δεδομένων για να κάνει επιλογές σχεδίασης. Φυσικά, η γνώση της σειράς Halo είναι υποχρεωτική για τους υποψηφίους αλλά δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση.

Υπάρχουν αρκετές προσλήψεις σε εξέλιξη, αλλά έχουμε δει και αρκετές απολύσεις. Η ομάδα ήταν αρκετά έτοιμη για το επόμενο παιχνίδι.

Ήταν προφανές ότι η σειρά Halo θα συνεχιζόταν μετά το Halo Infinite, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έγινε λόγος για ανάπτυξη κάτι καινούργιου.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *