Κατηγορίες:

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Sony αποφάσισε να παρουσιάσει στον κόσμο μια από τις ολοκαίνουργιες παραγωγές της το Rise of the Ronin. Έκτοτε, δεν έχουμε καταφέρει να μάθουμε πολλά για το παιχνίδι εκτός από το γεγονός ότι το παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και πολύ καιρό και η ομάδα XDEV της Sony συμμετέχει στη διαδικασία. Χάρη στην τελευταία διαρροή, είναι πιθανό να έχουμε λάβει επιτέλους πολλά συγκεκριμένα νέα που δείχνουν πώς θα είναι αυτή η παραγωγή.

Πίσω από τη διαρροή βρίσκεται ένας αρκετά δημοφιλής πληροφοριοδότης The Snitch, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει αποκτήσει νέες πληροφορίες για το Rise of the Ronin. Ισχυρίζεται ότι η παραγωγή από την Team Ninja πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Επιπλέον, είπε ότι αυτό το παιχνίδι υποτίθεται ότι είναι κάτι σαν συνδυασμός των Assassin’s Creed, Ghost of Tsushima και της σειράς Dark Souls. Ταυτόχρονα, υποτίθεται ότι προσφέρει «διάφορα επίπεδα δυσκολίας», skill tree, side quests κατευθείαν από τη σειρά Assassin ακόμα και ρομαντικές επιλογές.

Η ατμόσφαιρα και η ορμή ολόκληρης της παραγωγής πρέπει επίσης να παρέχονται από διάφορους τύπους εκτενών περιγραφών αντικειμένων, σκοπός των οποίων είναι να κάνουν το Rise of the Ronin μια παραγωγή πλούσια σε βαθιές και στοχαστικές ιστορίες.

Το (profile) Snitch αναφέρει επίσης ότι σύμφωνα με τα πρότυπα της τρέχουσας γενιάς κονσολών, το Rise of the Ronin θα προσφέρει δύο λειτουργίες γραφικών – perfomance και quality. Είναι ενδιαφέρον ότι ακόμη και πριν από την κυκλοφορία του οι προγραμματιστές της Team Ninja θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν το οπτικό σκηνικό της δουλειάς τους.
Όλες αυτές οι πληροφορίες δημιουργούν μια εικόνα μιας εξαιρετικά εκτεταμένης και ενδιαφέρουσας παραγωγής, η οποία μπορεί πραγματικά να προσθέσει στο χαρτοφυλάκιο των παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα στο PlayStation 5. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε ότι πρόκειται μόνο για μια ανεπιβεβαίωτη διαρροή, όχι επίσημες πληροφορίες, και είναι καλύτερα να το αντιμετωπίσουμε με κάποια προσοχή. Ωστόσο, αν αυτή η είδηση ​​είναι αληθινή, σύντομα οι Ιάπωνες θα πρέπει να αρχίσουν να αποκαλύπτουν τις πρώτες λεπτομέρειες που σχετίζονται με το Rise of the Ronin.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *