Κατηγορίες:

Το R-Type Tactics I • II Cosmos δυστυχώς δεν θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023, όπως είχε προγραμματιστεί προηγουμένως, αλλά το 2024 . Το στούντιο ανάπτυξης Granzella έδωσε τη κακή είδηση η οποία δεν έδωσε ιδιαίτερους λόγους για την απόφαση αναβάλλοντας τον Ιούλιο για να μάθει περισσότερα. Το γεγονός ότι κινδύνευσε να μην μπορέσει να φτάσει στην υποδεικνυόμενη περίοδο ήταν ήδη ξεκάθαρο, δεδομένου ότι το παιχνίδι δεν προβλήθηκε πλέον σε καμία περίπτωση, αλλά τώρα έχουμε επίσημη επιβεβαίωση της αναβολής.

Ο τίτλος θα περιλαμβάνει remake των παιχνιδιών R-Type Tactics και R-Type Tactics II: Operation Bitter Chocolate όπου είχαν κυκλοφορησει μόνο στο PSP και θα δουν για άλλη μια φορά τους παίκτες να αντιμετωπίζουν την αυτοκρατορία Bydo. Η spin-off σειρά συνδυάζει τους μηχανισμούς ενός κλασικού shooter με αυτούς των turn-based strategy αλλά είναι πραγματικά ένα ενδιαφέρον και περίεργο μείγμα λαμβάνοντας επίσης υπόψη τη μυθολογία της αρχικής σειράς.

Η Granzella κυκλοφόρησε πρόσφατα το R-Type Final 3 Evolved αποκλειστικά για το PS5 μια αναθεωρημένη και διορθωμένη έκδοση του R-Type Final 2.0, με το τελευταίο να αναμένεται να ενημερωθεί στην πιο προηγμένη έκδοση τους επόμενους μήνες. Το R-Type Tactics I • II Cosmos θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 5 , Xbox Series X/S, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (στο Steam και στο Epic Games Store).

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *