Κατηγορίες:

Το Final Fantasy 16 έχει συνολικά πωλήσεις άνω των 3 εκατομμυρίων αντιτύπων κατά την κυκλοφορία του. Το νέο αυτό το ανακοίνωσε η Square Enix διευκρινίζοντας ότι τα στοιχεία αφορούν τόσο φυσικά όσο και ψηφιακά αντίγραφα του παιχνιδιού από τις 22 Ιουνίου.

Πρώτο στην κατάταξη του Ηνωμένου Βασιλείου, το Final Fantasy 16 ήταν ο πρωταγωνιστής ενός εξαιρετικού ντεμπούτου παρόλο που σημείωσε χαμηλότερους αριθμούς από τα 5 εκατομμύρια αντίτυπα του Final Fantasy XV και τα 3,5 εκατομμύρια αντίγραφα του Final Fantasy 7 Remake.
Είναι πιθανό η αποκλειστικότητα στο PS5 να έχει περιορίσει τις δυνατότητες αυτού του κεφαλαίου το οποίο έχει έναν από τους υψηλότερους μέσους όρους στο Metacritic μεταξύ των πιο πρόσφατων παιχνιδιών της σειράς. Σαφώς είμαστε ακόμα στην αρχή και υπάρχει χρόνος για ανάκαμψη. Σύμφωνα με γνωστό αναλυτή, το Final Fantasy 16 έχει τη δυνατότητα να ωθήσει τις πωλήσεις του PS5 και η ποιότητα σίγουρα δεν λείπει από το action RPG της Square Enix, το οποίο μάλιστα από αυτό το σημείο έχει επιτύχει σίγουρα τους στόχους της.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *