Κατηγορίες:

Μεταξύ των εγγράφων που λογοκρίθηκαν (κακώς) από τη Sony υπάρχουν επίσης στοιχεία σχετικά με το πόσα χρήματα βγάζει η εταιρεία από το Call of Duty στο PlayStation. Όπως είδαμε το νομικό τμήμα της Sony προφανώς χρησιμοποίησε λάθος marker για να εφαρμόσει τις μομφές στα έγγραφα που στάλθηκαν στο δικαστήριο και δημοσιοποιήθηκαν, κάτω από τα οποία εμφανίζονται ξεκάθαρα οι ακριβείς αριθμοί και οι αναφορές που η εταιρεία ήθελε να κρατήσει κρυφά.
Χάρη σε αυτό το περίεργο σφάλμα, μπορούμε επίσης να γνωρίζουμε πόσα παίρνει η Sony από την πώληση του Call of Duty σε PS4 και PS5: με βάση αυτά που μπορούμε να αποκρυπτογραφήσουμε, είναι 800 εκατομμύρια δολάρια μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες και περίπου 1,5 δισεκατομμύριο παγκοσμίως .

Πρέπει να σημειωθεί ότι τα επίμαχα στοιχεία αφορούν ένα μόνο έτος δραστηριότητας και συγκεκριμένα το 2021, που χρησιμοποιείται ως δείγμα για να καταδειχθεί η κατάσταση του Call of Duty στις πλατφόρμες PlayStation. Όχι μόνο αυτό, φαίνεται ότι οι παίκτες της σειράς είναι επίσης διατεθειμένοι να ξοδεύουν σε μικροσυναλλαγές, DLC, συνδρομές και διάφορα αξεσουάρ, ώστε να φτάνουν τα 15,9 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως για το Sony PlayStation, κατά μέσο όρο, κάθε έτος. Αυτό συμβαίνει επειδή η Sony παίρνει ένα ποσοστό από κάθε πώληση μέσω του PlayStation Store, φυσικά. Από την άλλη, από τα έγγραφα που προέκυψαν από τη δοκιμή αποδεικνύεται ότι περίπου 1 εκατομμύριο χρήστες PlayStation παίζουν μόνο Call of Duty, οπότε το βάρος που κρατά η σειρά στην αγορά της Sony είναι κατανοητό.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *