Κατηγορίες:

Η SEGA δεν ενδιαφέρεται για να εξαγοραστεί αυτή τη στιγμή! Ο αντιπρόεδρος της ιαπωνικής εταιρείας, Shuji Utsumi, το διευκρίνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Bloomberg. «Όχι αυτή τη στιγμή», είπε ο Utsumi όταν ρωτήθηκε εάν υπήρχε τέτοια πιθανότητα.

Όπως θα θυμάστε, τις τελευταίες ημέρες ορισμένα εσωτερικά έγγραφα αποκάλυψαν ότι η Microsoft σκεφτόταν να εξαγοράσει τη SEGA για να προωθήσει το Xbox Game Pass, αλλά η επιχείρηση προφανώς δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Σίγουρα, αρκούσε αυτή η είδηση ​​να κυκλοφορήσει για να εκτιναχθεί η αξία των μετοχών της SEGA φτάνοντας προσωρινά στα υψηλότερα επίπεδά τους από τον Φεβρουάριο του 2007 (λεπτομέρεια που είναι δύσκολο να αγνοηθεί) γεγονός που δείχνει ότι μια εξαγορά θα ήταν ευπρόσδεκτη από τους επενδυτές.

Το σίγουρο είναι ότι υπήρξαν αρκετές επαφές μεταξύ της Microsoft και της SEGA ώστε τα περιεχόμενα του Ιάπωνα εκδότη να μπορούν να φτάσουν στο Xbox Game Pass: μια συμφωνία που ολοκληρώθηκε, η οποία επέτρεψε στον οίκο Redmond να έρθει πιο κοντά σε έναν συγκεκριμένο τύπο χρήστη και στη SEGA για να αποκτήσει περαιτέρω δημοτικότητα.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Utsumi επιβεβαίωσε ότι οι σχέσεις με τη Microsoft εξακολουθούν να είναι καλές και πολύ στενές, επίσης υπό το φως των απόψεων που εξέφρασε ο Phil Spencer και άλλα στελέχη, που εκτιμούν πολύ τη SEGA και τον κατάλογό της, περισσότερο από τη Sony και τη Nintendo.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *