Κατηγορίες:

Περιμέναμε αρκετά χρόνια για νέα σχετικά με την επανεκκίνηση του Perfect Dark και δυστυχώς, φαίνεται ότι θα μπορούσαμε να περιμένουμε πολύ περισσότερο, με το παιχνίδι να μην κυκλοφορεί τουλάχιστον μέχρι το 2025 ή το 2026 . Αυτό σύμφωνα με μια νέα φήμη από την IGN η οποία παρέχει σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με το ιστορικό ανάπτυξης του παιχνιδιού και τον τρόπο με τον οποίο πραγματικά δυσκολεύτηκε από το 2019 έως το 2022. Ακολουθεί ένα σύντομο απόσπασμα:

“Ο τίτλος έχει αντιμετωπίσει ζητήματα μετά από θέματα όπως μια συνεργασία συνεργασίας ανάπτυξης, μια πανδημία, τεχνολογικές προκλήσεις, μια συνεχής έξοδος σημαντικών ταλέντων και ασαφής κατεύθυνση από τη διοίκηση που κρατούν το παιχνίδι σε κενό ανάπτυξης.”

Υπάρχουν πολλά να βγουν αλλά ουσιαστικά φαίνεται ότι η αρχική συνεργασία με το στούντιο Certain Affinity παρουσίασε κάποιες «προκλήσεις» και από τις δύο πλευρές. Υπήρξαν προφανή ζητήματα και στην πανδημία, διαφορές για το δημιουργικό όραμα του παιχνιδιού όπου επιλύθηκαν αλλά και πολλά build να αποτυγχάνουν.

Η Crystal Dynamics κατέληξε να ενταχθεί στο έργο το 2021 και μετά την απόφαση να μεταβεί σε Unreal Engine 5 προφανώς προσδιορίστηκε ότι το έργο έπρεπε να γίνει “ουσιαστικά από την αρχή ένα reboot”.

Αργή αλλά αποτελεσματική πρόοδος έχει προφανώς σημειωθεί κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους και το παιχνίδι έχει πλέον «δυνατότερα θεμέλια» από ποτέ αλλά έχει ακόμα «πολύ δρόμο μπροστά του». Φαίνεται ότι θα περιμένουμε γύρω στο 2025 ή το 2026 μέχρι τελικά να κυκλοφορήσει .

Ήταν μια δύσκολη διαδρομή για το Perfect Dark και την The Initiative μέχρι στιγμής αλλά ελπίζουμε ότι το παιχνίδι είναι επιτέλους στο σωστό δρόμο και ανυπομονούμε να το παίξουμε σε λίγα μόλις χρόνια!

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *