Κατηγορίες:

Η Blizzard ανακοίνωσε ότι το Diablo 4 αντιμετωπίζει προβλήματα τουλάχιστον στην Αμερική λόγω επίθεσης DDoS η οποία έχει πλήξει το σύστημα με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί στις διάφορες πλατφόρμες.

Όντας ένα παιχνίδι με υποχρεωτική ηλεκτρονική υποστήριξη και συνεχή σύνδεση αν δεν μπορείτε να συνδεθείτε αρχικά κάνει το Diablo 4 να είναι απρόσιτο και αυτό ακριβώς συμβαίνει με βάση όσα αναφέρει η ίδια η Blizzard.
Όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω tweet τουλάχιστον για τους Server της Blizzard στην Αμερική όπου το Diablo 4 είναι εκτός σύνδεσης με την ομάδα να ερευνά το θέμα! Αυτό φαίνεται να είναι ένα ζήτημα που σχετίζεται με τον έλεγχο ταυτότητας διακομιστή.

Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη εξήγηση από την ομάδα, αλλά ένα στιγμιότυπο οθόνης δείχνει ένα μάλλον σαφές μήνυμα από το client το οποίο λέει ότι “Αυτήν τη στιγμή αντιμετωπίζουμε μια DDoS επίθεση η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει υψηλή καθυστέρηση και πιθανές αποσυνδέσεις “
Έτσι, το πρόβλημα φαίνεται να προέρχεται από μια εξωτερική επίθεση που στοχεύει στην υπερφόρτωση των Servers καθιστώντας αδύνατο για πολλούς παίκτες να είναι σε θέση να ελέγξουν την ταυτότητα και να συνδεθούν στην υπηρεσία παιχνιδιών. Αναμένουμε οποιεσδήποτε εξελίξεις επί του θέματος.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *