Κατηγορίες:

Η Microsoft αναμένει ότι το Project Q, η φορητή «κονσόλα» της Sony που θα σας επιτρέπει να παίζετε τίτλους PS5 μέσω απομακρυσμένης αναπαραγωγής, θα έχει τιμή κάτω από 300$. Αυτή η εκτίμηση είναι μία από τις πολλές λεπτομέρειες που προκύπτουν αυτές τις ώρες από τα έγγραφα που κατέθεσαν οι δικηγόροι του κολοσσού του Redmond στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσουν το αίτημα της FTC των ΗΠΑ για προκαταρκτική διαταγή για να εμποδίσει την εξαγορά της Activision Blizzard.
Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Stephen Totilo του Axios, σε ένα σύντομο σημείωμα που υπάρχει στα επίμαχα φύλλα, η Microsoft αναφέρει ακριβώς ότι “η Sony έχει επίσης προβλέψει ότι θα κυκλοφορήσει μια φορητή έκδοση του PS5 αργότερα μέσα στο έτος για λιγότερο από 300 δολάρια” .
Σαφώς με τον όρο “φορητή έκδοση του PS5” εννοούμε το Project Q ακόμα κι αν ο ορισμός που προσφέρει η εταιρεία δεν ταιριάζει απόλυτα. Όσον αφορά την τιμή ωστόσο η Sony δεν έχει πάει πολύ μακριά από αυτή την άποψη προς το παρόν οπότε η εκτίμηση που προσφέρει η Microsoft είναι ενδιαφέρουσα αν και δεν εκπλήσσει και πολύ. Εξάλλου το Project Q δεν είναι μια κλασική φορητή κονσόλα, αλλά τρέχει παιχνίδια μόνο με remote play με το PS5 μέσω σύνδεσης wi-fi, επομένως θα πρέπει να τοποθετήσει πολύ “φθηνό” hardware και κατά συνέπεια ένας στόχος τιμής κάτω των 300$ είναι πολύ πιθανός.

Σε κάθε περίπτωση, το ακριβές κόστος θα το μάθουμε μέσα σε λίγους μήνες, δεδομένου ότι, όπως επιβεβαίωσε η Sony κατά τη διάρκεια του PlayStation Showcase, το λανσάρισμα της συσκευής θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του 2023.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *