Κατηγορίες:

Ένα κανάλι στο YouTube έκανε μια απλή σύγκριση των παραστάσεων του Starfield το 2022 και το 2023, βάζοντας έτσι παρόμοιες ή πανομοιότυπες σκηνές δίπλα-δίπλα και επιτρέποντας να παρατηρήσετε τις κύριες διαφορές μεταξύ των δύο εκδόσεων.

Πρώτα απ ‘όλα, αξίζει να θυμόμαστε ότι η έκδοση του 2023 δεν αντιπροσωπεύει απαραίτητα αυτό που θα δούμε στο τελικό παιχνίδι τον Σεπτέμβριο. Το Starfield μπορεί να αλλάξει γιατί το παιχνίδι είναι ακόμα στη φάση του γυαλίσματος. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε με αυτό το βίντεο είναι να παρατηρήσουμε μια σειρά από διαφορές, μερικές από τις οποίες είναι καθαρά στιλιστικές.
Ορισμένες τεχνικές διαφορές ειδικά που σχετίζονται με το φως, μπορεί επίσης να εξαρτώνται από την ώρα της ημέρας που επιλέγεται για τη λήψη των σκηνών. Στη φάση που ο χαρακτήρας του Starfield χρησιμοποιεί το ρολόι για να ανοίξει την πόρτα ο τύπος δέρματος που χρησιμοποιείται φαίνεται να είναι διαφορετικός, επομένως είναι δύσκολο να πούμε αν οι παραλλαγές είναι τεχνικές ή στυλιστικές, ακόμα κι αν γενικά φαίνονται να είναι σε αυτήν την ποιότητα. Η υφή του δέρματος είναι υψηλότερη στην έκδοση 2022 του Starfield.

Πολύ πιο εύκολο, ωστόσο, είναι να αναλύσετε τις διαφορές στο πρόσωπο του χαρακτήρα που είχαμε δει στο αρχικό βίντεο. Το πρόσωπο έχει αλλάξει γενικά. Καταρχήν όμως φαίνεται ότι το φως έχει βελτιωθεί σε αυτή τη σκηνή και επομένως μπορούμε να υποθέσουμε ότι το ίδιο ισχύει και για άλλα μέρη.

Προς το παρόν, αυτή είναι απλώς μια πρώτη σύγκριση και δεν μας λέει τα πάντα για την τεχνική ποιότητα του παιχνιδιού. Θα πρέπει να περιμένουμε την πλήρη έκδοση για μια σωστή σύγκριση αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται αρκετά καλή ειδικά λαμβάνοντας υπόψη το τεράστιο μέγεθος που αντιπροσωπεύει το παιχνίδι.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *