Κατηγορίες:

Η Microsoft έχει ήδη καταθέσει την υπεράσπισή της στο δικαστήριο των ΗΠΑ για να προχωρήσει η εξαγορά της Activision Blizzard και όπως φαίνεται στο δικαστήριο των ΗΠΑ θα επιλυθούν όλα αργότερα αυτόν τον μήνα. Η Microsoft θέλει να μην ευδοκιμήσει η εντολή της FTC.

Από την άλλη πλευρά η FTC ελπίζει να λάβει μια εντολή που θα αποτρέψει την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft τις επόμενες ημέρες, με βάση το επιχείρημα ότι αυτό θα μπορούσε να βλάψει το Playstation εάν δεν τους “δώσει” το Call of Duty γιατί δεν θα μπορέσει για να ανταγωνιστεί το Xbox. Οι ανησυχίες για το cloud είναι λιγότερες στις ΗΠΑ..

Σύμφωνα με την αγωγή της Microsoft, η FTC δεν έχει ούτε έναν μάρτυρα ή στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι η Microsoft θα αποσύρει το Call of Duty από το PlayStation. Και ακόμα κι αν το έκανε, η Microsoft αποδεικνύει ότι δεν θα προκαλούσε το “τέλος του Playstation”.

Η υπεράσπιση της MS/ABK στην προκαταρκτική διαταγή της FTC είναι 244 σελίδες. Περιλαμβάνει:

  • Νομικά επιχειρήματα (περίπου 25 σελίδες).
  • 72 εκθέσεις (πολλές από αυτές επιμελημένες).
  • Πλήρεις δεσμεύσεις CE αν και οι συμφωνίες με τις Nvidia, Boosteroid και Ubitus έχουν τροποποιηθεί.
  • Η πλήρης εταιρική έκθεση της Sony 2022.
  • Αναφέρει τουλάχιστον 3 φορές το άρθρο των Financial Times (από διαφορετικές πηγές) όπου το αφεντικό της Sony, Kenichiro Yoshida προειδοποίησε για τα τεχνικά προβλήματα του cloud gaming.
  • Η έκθεση του Δεκεμβρίου 2022 της MLex αναφέρει ότι η Microsoft δεν παραπλάνησε την ΕΕ σχετικά με τη συμφωνία ZeniMax, ως απάντηση στις ανησυχίες της FTC.

Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε πέντε διαδοχικές ακροάσεις για να αποφασίσουνε μέχρι το τέλος αυτού του μήνα για την υπόθεση. Μια άλλη ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι ότι αυτή η υπεράσπιση κατατέθηκε στα τελευταία λεπτά της προθεσμίας που έληξε χθες, και έτσι η FTC θα έχει λιγότερο χρόνο για να υπερασπιστεί τον εαυτό της που είναι μια στρατηγική των δικηγόρων της Microsoft.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *