Κατηγορίες:

Η Insomaniac Games δεν έχει σχέδια για ένα δωρεάν demo του Marvel’s Spider-Man 2 πριν από την κυκλοφορία στα καταστήματα που έχει οριστεί για τις 20 Οκτωβρίου 2023 αποκλειστικά για το PS5. Η επιβεβαίωση ήρθε μετά το άνοιγμα των προπαραγγελιών μέσω ενός tweet από το στούντιο ως απάντηση σε έναν χρήστη που ρώτησε επακριβώς εάν θα υπάρξει μια δοκιμαστική έκδοση πριν από την κυκλοφορία. Αν και δεν αποκλείει εκ των προτέρων αυτό το ενδεχόμενο το προφίλ της Insomaniac Games στο Twitter περιορίστηκε στο να δηλώσει ότι “δεν υπάρχουν σχέδια για κάποιο Demo “.

Πολλοί είναι περίεργοι να δοκιμάσουν τις νέες δυνάμεις του Symbiote, να δοκιμάσουν από πρώτο χέρι τη δυνατότητα άμεσης εναλλαγής μεταξύ Peter και Miles με ένα κουμπί και όλες τις άλλες καινοτομίες που εισήχθησαν στο Marvel’s Spider-Man 2 και με αυτή την έννοια ένα demo θα το εκτιμούσαμε στα σίγουρα.

Ωστόσο, αυτή η επιβεβαίωση από την Insomniac Games δεν πρέπει να εκπλήσσει και πολύ δεδομένου ότι σπάνια βλέπουμε demo για παιχνίδια των PlayStation Studios. Επιπλέον σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε για μια συνέχεια ενός opel world παιχνιδιού και επομένως μπορούμε να φανταστούμε ότι η δημιουργία ενός demo που περιέχει τις πιο σημαντικές καινοτομίες σε ένα περιορισμένο τμήμα του χάρτη αναπόφευκτα θα είχε κλέψει χρόνο από την ομάδα ανάπτυξης και τους πόρους.

Η ελπίδα είναι, τουλάχιστον, ότι το Marvel’s Spider-Man 2 ίσως λάβει ένα Demo για τους συνδρομητές του PlayStation Plus Premium κατά την κυκλοφορία ή τις επόμενες εβδομάδες, όπως συμβαίνει με το Horizon Forbidden West και το God of War Ragnarok.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *