Κατηγορίες:

Η Blizzard Entertainment ανακοίνωσε ότι το Diablo 4 είναι το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών. Ο αριθμός βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις προπωλήσεις οι οποίες έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ σε κονσόλες και υπολογιστές. Το Diablo 4 είναι διαθέσιμο για PC, Xbox Series X/S, Xbox One, PS5 και PS4, με τους παίκτες που έχουν προπαραγγείλει τις εκδόσεις Deluxe και Ultimate να έχουν πρώιμη πρόσβαση στην εμπειρία από την 1η Ιουνίου 2023. Η Blizzard δεν αποκάλυψε τις πραγματικές πωλήσεις, αλλά έκανε λόγο για 93 εκατομμύρια χρόνους αναπαραγωγής (ή πάνω από 10.000 χρόνια) που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της Early Access.

Ο Mike Ybarra, πρόεδρος της Blizzard, δήλωσε: “Το όραμα της Blizzard είναι να δημιουργεί θρυλικές εμπειρίες για όλους και το Diablo IV είναι μια απίστευτη υλοποίηση αυτού του οράματος. Με εξαιρετικά προσαρμόσιμο gameplay, καθηλωτική αφήγηση και αμέτρητες επιλογές για το πώς να αλληλεπιδράσετε με τον κόσμο του παιχνιδιού. Aυτή η αριστουργηματική νέα έκφραση του σύμπαντος του Diablo είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τι είναι ικανές οι ταλαντούχες ομάδες ανάπτυξης μας.”

Το Diablo 4 σάς επιτρέπει να παίζετε σόλο ή co-op (έως τέσσερις παίκτες), διαθέτει λειτουργίες cross-platform και cross-progression. Στις κονσόλες, μπορεί να παίξει σε τοπικό co-op (δύο παίκτες).

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *