Κατηγορίες:

Ένα από τα πιο απροσδόκητα γεγονότα του Xbox Games Showcase 2023 αποδείχθηκε ότι ήταν η αποκάλυψη του Star Wars Outlaws της Ubisoft. Κατά τη χθεσινή εκδήλωση της Microsoft λάβαμε μόνο ένα γεμάτο δράση pre-rendered trailer, το οποίο δεν αποκάλυψε πλήρως τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτόν τον τίτλο. Σήμερα ο εκδότης αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά του και αποκάλυψε τις βασικές υποθέσεις του έργου του, και επιπλέον μάθαμε πληροφορίες για τον κεντρικό χαρακτήρα της όλης περιπέτειας.
Στην αρχή του πάνελ του Star Wars Outlaws μάθαμε ότι η δράση αυτής της παραγωγής θα διαδραματίζεται μεταξύ του τέταρτου και πέμπτου επεισοδίου της αρχικής τριλογίας . Οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο της Kay Vess μιας επίδοξης απατεώνισσάς όπου η φιλοδοξία της είναι να γίνει ελεύθερος άνθρωπος. Η ηρωίδα θα ζήσει τις περιπέτειές παρέα με τον μικρό της γούνινο φίλο Nix.

Στη συνέχεια πήραμε ένα συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού, το οποίο από την αρχή τόνιζε τις stealth πτυχές της παραγωγής. H Kay δεν φοβάται να χρησιμοποιήσει διάφορα στοιχεία του περιβάλλοντος για να εξαλείψει τους αντιπάλους του και να πετύχει τον στόχο της. Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι η ηρωίδα προσπαθεί να ξεφύγει από τη σκηνή όσο το δυνατόν περισσότερο, αντί να αντιμετωπίζει ορδές αντιπάλων.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες είναι και οι διαστημικές συγκρούσεις, οι οποίες φαίνονται πολύ εντυπωσιακές στα κοινά πλάνα από το Star Wars Outlaws. Σε αυτό το πλαίσιο, μπορεί κανείς να μπει στον πειρασμό να πει ότι μοιάζουν με πλάνα από την πρώτη κινηματογραφική τριλογίας του George Lucas.

Όλα αυτά κάνουν αυτόν τον τίτλο να φορτίζει την ατμόσφαιρα για τους θαυμαστές της κλασικής τριλογίας Star Wars. Στο τέλος, ωστόσο, το ερώτημα παραμένει! Θα μπορέσουν να πείσουν τους οπαδούς αυτού του σύμπαντος με το Star Wars Outlaws; Θα το μάθουμε στην πρεμιέρα που θα γίνει το 2024.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *