Κατηγορίες:

Το Lords of the Fallen παρουσιάστηκε στο Future Games Show 2023 με ένα νέο τρέιλερ παιχνιδιού που αποτελεί μια εντυπωσιακή παρέλαση υπέροχων αφεντικών, καθένα από τα οποία περιγράφεται λεπτομερώς από τους προγραμματιστές. Συγκεκριμένα το βίντεο απεικονίζει τις δύο διαστάσεις στις οποίες θα έχουμε πρόσβαση κατά τη διάρκεια του campaign η καθεμία χαρακτηρίζεται από διαφορετικούς κινδύνους και κατοικείται από ανατριχιαστικά πλάσματα, όπως φαίνεται ακριβώς στο video.
Κυκλοφορεί στις 13 Οκτωβρίου σε PC, PS5 και Xbox Series X|S το Lords of the Fallen θα επικεντρωθεί εν συντομία σε αυτήν την πτυχή της εμπειρίας και ορισμένοι από τους εχθρούς που φαίνονται στο σημερινό τρέιλερ θα παραμείνουν σίγουρα χαραγμένοι στη μνήμη των παικτών. Στην πραγματικότητα μεταβαίνουμε από κυριολεκτικά τεράστια και τερατώδη bosses σε άλλα μικρότερου μεγέθους, αλλά που εκπέμπουν σκληρότητα και κακία από κάθε πλευρά όπως για παράδειγμα τον ιππότη της Ιεράς Εξέτασης με τα καταστροφικά όργανα βασανιστηρίων του με τα οποία θα προσπαθήσει με τον πιο επώδυνο τρόπο να σε σκοτώσει. .

Φυσικά από την πλευρά του παιχνιδιού οι προγραμματιστές δεν θα παραλείψουν να δώσουν στο Lords of the Fallen έναν ακόμα πιο συναρπαστικό ρυθμό και ιδιαίτερα στιβαρή μηχανική που συνδέεται επίσης με τη χρήση όπλων και τις διαφορετικές κατασκευές που θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας .

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *