Κατηγορίες:

Το Alan Wake 2 φαίνεται να είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια που έρχονται αυτό το φθινόπωρο, αλλά προφανώς δεν είναι το μόνο. Ο horror τίτλος της Remedy έχει προγραμματιστεί για τις 17 Οκτωβρίου λίγες μέρες μετά το Assassin’s Creed Mirage και το Marvel’s Spider-Man 2. Ειδικά οι δύο τελευταίοι τίτλοι που πιθανότατα θα μπορέσουν να τραβήξουν την προσοχή των θαυμαστών, με κίνδυνο να αφήσουν λίγο χώρο για τον Alan Wake 2. Τι πιστεύει η Remedy για αυτό;

Το VGC έκανε ακριβώς αυτή την ερώτηση: “Πολλοί θαυμαστές θέλουν απεγνωσμένα αυτό το παιχνίδι να έχει καλή εμπορική επιτυχία: το πρώτο παιχνίδι έγινε δεκτό πολύ καλά από τους κριτικούς, αλλά δεν βρήκε τεράστιο κοινό. Έχετε ανακοινώσει τώρα την ημερομηνία κυκλοφορίας και είστε στο εν μέσω πολύ, πολύ σημαντικών παιχνιδιών, όπως σίγουρα γνωρίζετε. Είναι μεγάλη έκπληξη! Σίγουρος το έχετε μελετήσει καλά?

Ο Kyle Rowley ( Co-director) είπε στη συνέχεια: «Γνωρίζαμε ήδη ότι το Assassin’s Creed Mirage θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, ξέραμε ότι η Sony είχε ήδη πει ότι το Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, οπότε κατά μία έννοια ήξεραν όσο θα ήταν κοντά. Νιώθουμε ότι είμαστε περήφανοι για το παιχνίδι που έχουμε φτιάξει και πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν κάποια απήχηση με αυτό το είδος παιχνιδιού…δεν σκεφτόμαστε αν μπορούν να αγοράσουν Alan Wake 2 ή Spider-Man 2. Θέλουμε απλώς να φέρουμε το παιχνίδι μας και να το παρουσιάσουμε στους παίκτες. Το ένα είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας, το άλλο είναι ένα παιχνίδι τρόμου.”

Με άλλα λόγια, η προσέγγιση του Remedy είναι να πείσει το κοινό με ένα ποιοτικό παιχνίδι, βασιζόμενος επίσης στο γεγονός ότι είναι διαφορετικό είδος από τους κύριους ανταγωνιστές του και ως εκ τούτου θα τραβήξει την προσοχή διαφορετικών παικτών.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *