Κατηγορίες:

Ένα νέο gameplay τρέιλερ του F1 Manager 2023 έρχεται από τη Frontier το οποίο φέρνει επίσης μια ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο παιχνίδι management που έχει την επίσημη άδεια χρήσης της Formula 1 και θα είναι διαθέσιμο από τις 31 Ιουλίου 2023.

Μετά την ανακοίνωση λοιπόν και την οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού μάθαμε ότι παρουσιάζεται ως μια ολόπλευρη εξέλιξη απο το προηγούμενο κεφάλαιο.
Η δομή παραμένει ουσιαστικά η ίδια, αλλά με αρκετές εξελίξεις που εφαρμόζονται καθώς και μια γενική ενημέρωση των αδειών.

Μεταξύ των καινοτομιών βρίσκουμε επίσης F2 και F3, καθώς και ορισμένες συγκεκριμένες προσθήκες στην προσομοίωση, όπως η φιγούρα του αθλητικού διευθυντή και άλλες λειτουργίες παιχνιδιού, όπως το Race Replay. Με το τελευταίο είναι δυνατό να ακολουθήσουμε ολόκληρους αγώνες ξεκινώντας από το εσχάρα εκκίνησης, ή να αντιμετωπίσουμε συγκεκριμένα «σενάρια» προς ολοκλήρωση, προσπαθώντας να επιλύσουμε ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές ενός αγώνα.

Επομένως το F1 Manager 2023 από την Frontier θα φτάσει στις 31 Ιουλίου 2023 και παρακάτω μπορούμε να δούμε το νέο τρέιλερ του παιχνιδιού.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *