Κατηγορίες:

Ο Hideo Kojima είναι ένας από τους πιο γνωστούς προγραμματιστές παιχνιδιών στον κόσμο και ένας από τους λίγους που μπορείτε να στοιχηματίσετε πολλοί παίκτες για την ποιότητα της δουλείας του. Η προκλητική και δημιουργική δουλειά του Kojima όλα αυτά τα χρόνια τον έχει κάνει έναν απο τους καλύτερους δημιουργούς. Την Τετάρτη τα PlayStation Studios σε συνεργασία με την Kojima Productions ανακοίνωσαν ένα νέο ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται στον Kojima και τη δημιουργική του διαδικασία με τίτλο Hideo Kojima: Connecting Worlds.Το νέο ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις από προηγούμενους συνεργάτες του και καλλιτέχνες με τους οποίους έχει δουλέψει, συμπεριλαμβανομένου του πρωταγωνιστή του Death Stranding, Norman Reedus.

Ένα τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ αρχίζει ακόμη και με τον Geoff Keighley να ανοίγει τη συζήτηση για τον Kojima, αποκαλώντας τον “τον πιο γνωστό δημιουργό παιχνιδιών στον κόσμο”.

Ρίχνοντας μια ματιά από το τρέιλερ, φαίνεται ότι το ντοκιμαντέρ θα καλύπτει την εμπειρία του Kojima στην έναρξη της Kojima Productions, ενώ θα επικεντρωθεί επίσης στον τρόπο λειτουργίας του δημιουργικού μυαλού του. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα είναι διαθέσιμο ή εάν θα κυκλοφορήσει ακόμα στους κινηματογράφους, αλλά προς το παρόν αναφέρεται ως “Coming Soon”.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *