Κατηγορίες:

Το Armored Core 6: Fires of Rubicon προφανώς δεν θα είναι open world επειδή η FromSoftware το ήθελε διαφορετικό από το Elden Ring. Aυτό προκύπτει από μια συνέντευξη στην οποία ο Masaru Yamamura, εξήγησε τις υποθέσεις και τους στόχους για αυτό το νέο κεφάλαιο στο η σειρά. Για να κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου σε PC, PlayStation και Xbox, το Armored Core 6: Fires of Rubicon σε κάποιο σημείο της ανάπτυξής του είχε τη δυνατότητα να γίνει μια open world εμπειρία εξήγησε ο Yamamura υπήρξε μια συζήτηση και αποφάσισε να το κρατήσει διαφορετικό από τίτλους όπως το Elden Ring και το soulslike.
«Στη σειρά Armored Core, ανάλογα με τη διαμόρφωση, οι κινήσεις του χαρακτήρα μπορεί να αλλάξουν και αυτό επηρεάζει το gameplay, αλλά είναι ένα από τα χαρακτηριστικά και συναρπαστικά στοιχεία του franchise», είπε ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια ο Yamamura πρόσθεσε: «Νομίζω ότι θα μπορείτε να αντιλαμβάνεστε μια διαφορετική ευχαρίστηση εξερευνώντας κάθε γωνιά απο τους χάρτες του παιχνιδιού καθώς κινείστε μέσα τους».

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *