Κατηγορίες:

Το F1 Manager 2023 ανακοινώθηκε επίσημα από την Frontier Developments, με τρέιλερ, λεπτομέρειες και παράθυρο κυκλοφορίας! Η νέα έκδοση του manager θα είναι διαθέσιμη αυτό το καλοκαίρι σε PC, PlayStation και Xbox.

Με είκοσι τρεις αγώνες, έξι αγώνες Sprint, νέα μονοθέσια, νέους οδηγούς, νέες προκλήσεις και νέες πίστες το F1 Manager 2023 στοχεύει αποφασιστικά να αντιστρέψει την πορεία του F1 Manager 2022 και πρόκειται να εμπλουτίσει και να ενισχύσει την εμπειρία με διάφορους τρόπους.

Στην πραγματικότητα, θα έχουμε τον απόλυτο έλεγχο μια ομάδας της F1 στη διάθεσή μας, με προηγμένα χαρακτηριστικά διαχείρισης, θεαματικούς αγώνες, gameplay προσομοίωσης και μια νέα λειτουργία στην οποία θα μπορούμε να ξαναγράψουμε μερικές από τις βασικές στιγμές της τελευταίας επίσημης σεζόν.

Θα ξεκινήσουμε την καριέρα μας ως μάνατζερ αποφασισμένοι να γινουμε ένα μεγάλο όνομα και θα είμαστε σε θέση να διαχειριστούμε όλες τις πτυχές της επιχείρησης, από το προσωπικό μέχρι την ανάπτυξη οχημάτων, από το εργοστάσιο μέχρι τα pits, μέχρι το αρχικό grid και συμμετοχή σε πρώτο πρόσωπο στον αγώνα.

“Συμμετέχετε στο Σαββατοκύριακο του αγώνα. Συνοδέψτε τους αναβάτες σας στα διάφορα στάδια, από τις ελεύθερες προπονήσεις έως τις κατατακτήριες, βελτιώνοντας τη στρατηγική σας πριν από την ημέρα του αγώνα. Κάθε απόφαση είναι δική σας ευθύνη. Κάθε λάθος θα είναι δική σας”, αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *