Κατηγορίες:

Στην προσφυγή κατά της εξαγοράς της Activision η Microsoft κατηγόρησε βασικά την CMA ότι διέπραξε σοβαρά σφάλματα ιδίως ότι εκτίμησε εσφαλμένα την τρέχουσα κατάσταση της αγοράς cloud. Όπως γνωρίζουμε, η Microsoft έχει προσφύγει κατά του μπλοκαρίσματος της εξαγοράς της Activision στο Ηνωμένο Βασίλειο και το έγγραφο που κατατέθηκε από την εταιρεία έχει δημοσιοποιηθεί, επιτρέποντάς μας να κατανοήσουμε ποια είναι τα επιχειρήματα που υποβλήθηκαν στο CAT με την ελπίδα ότι θα ακυρώσει την απόφαση της αγγλικής αντιμονοπωλιακής νομοθεσίας. Η πρώτη ακρόαση θα πραγματοποιηθεί σύντομα στις 30 Μαΐου.
Το πρώτο σημείο αφορά ακριβώς την κατάσταση της αγοράς cloud και τα συμπεράσματα που η CMA έχει βγάλει λανθασμένα, ειδικά όσον αφορά τη θέση της Microsoft, αγνοώντας την πιθανότητα οι χρήστες να στραφούν στο εγγενές gaming και να διαμορφώσουν το cloud ως ξεχωριστό τμήμα.

Το δεύτερο σημείο του εγγράφου κατηγορεί τη βρετανική Επιτροπή ότι δεν έλαβε υπόψη τις μακροπρόθεσμες εμπορικές συμφωνίες που υπέγραψε η Microsoft με διάφορες πλατφόρμες cloud για τα παιχνίδια της συμπεριλαμβανομένων αυτών της Activision μετά την πιθανή εξαγορά της.

Το τρίτο σημείο υπογραμμίζει πώς το συμπέρασμα ότι η Activision θα είχε μεταφέρει τους τίτλους της στις διάφορες πλατφόρμες cloud σε κάθε περίπτωση πέρα ​​από την απόκτηση είναι παράλογο και συνάγεται με άδικο τρόπο όσον αφορά τις αντιμονοπωλιακές διαδικασίες.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *