Κατηγορίες:

Με την παρουσίαση του Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, πολλοί αναρωτήθηκαν τι σημαίνει η χρήση του ελληνικού γράμματος αντί του “3” που κανονικά θα βρισκόταν στον τίτλο, επομένως η Konami αποφάσισε να απαντήσει με έναν αξιωματικό του tweet, εξηγώντας την χρήση του Δέλτα .

«Το σύμβολο Delta (Δ) επιλέχθηκε επειδή η σημασία του ταιριάζει με την ίδια την ιδέα του remake project», έγραψε ο επίσημος λογαριασμός του Metal Gear Solid στο Twitter. «Δέλτα σημαίνει αλλαγή ή διαφορά, αλλά χωρίς αλλαγή της δομής».

Στην πραγματικότητα, το “Δέλτα” χρησιμοποιείται επίσης για να υποδείξει μια αύξηση και μια διαφορά σε σχέση με μια αρχική ή προηγούμενη κατάσταση επομένως είναι μια έννοια στενά συνδεδεμένη με την ίδια την έννοια του remake, που στοχεύει στην εκ νέου πρόταση ενός βελτιωμένου παιχνιδιού υπό διαφορετική αναμονή.

Η συμπερίληψη της επιστολής στον τίτλο εξέπληξε λίγο στην αρχή, επίσης επειδή δεν ήταν καν σαφές ποια ήταν η διατύπωση, αλλά έφτασε η επίσημη διευκρίνιση από την Konami. Ο τίτλος είναι Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, ή Metal Gear Solid Δ: Snake Eater, για την ακρίβεια.

Η αίσθηση αφορά ακριβώς τη βελτίωση που θέλουν να προτείνουν οι προγραμματιστές στην αρχική εμπειρία, τουλάχιστον σε τεχνικούς όρους. Το παιχνίδι ανακοινώθηκε χθες με ένα τρέιλερ στο PlayStation Showcase και θα φτάσει σε PC, PS5 και Xbox Series X |S. Δεν έχει ακόμη ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *