Κατηγορίες:

Το Tin Hearts είναι ένα μαγευτικό παζλ παιχνίδι που φέρνει στην ατμόσφαιρα άρωμα Χριστουγέννων μιας και οι μικροί μας πρωταγωνιστές είναι μολυβένια στρατριωτάκια που παίρνουν μέρος σε μια πολύ μια γλυκιά ιστορία. Μια πνευματική σύνδεση μεταξύ ενός μικρού αγοριού και των κουρδιστών μολυβένιων στρατιωτών του, που εξελίσσετε σταδιακά όσο προχωράτε στα επίπεδα σε αυτό το πολύ αισθαντικό παιχνίδι που κλείνει το μάτι στα lemmings και σας προκαλεί να σκαλίσετε τα παιδικά σας χρόνια μέσα από τα απλά αλλά όμορφα παιδικά δωμάτια που επισκέπτεστε.

Το Tin Hearts είναι ένα γοητευτικό παιχνίδι γρίφων που προκαλεί τους παίκτες να καθοδηγήσουν μικρούς μολυβένιους στρατιώτες από το σημείο Α στο σημείο Β, παρεμβαίνοντας στο περιβάλλον και λύνοντας γρίφους, ταιριάζοντας τα ανάλογα σχήματα μεταξύ τους ο συνδιασμός των οποίων θα οδηγήσει τα μικρά στρατιωτάκια στο στόχο τους !

Αναλυτικότερα, τα στρατιωτάκια μπορούν να περπατήσουν μόνο προς μία κατεύθυνση, οπότε είναι δουλειά σας να παίξετε με το περιβάλλον γύρω σας, χρησιμοποιώντας τα διάφορα παιχνίδια με τα γεωμετρικά σύμβολα σε μορφή παζλ που βρίσκονται διάσπαρτα στο εκάστοτε δωμάτιο ώστε να τους καθοδηγήσετε σε μια μικρή πόρτα φωτεινή πόρτα σε μέγεθος ποντικού! Ένα λάθος όμως μπορεί να οδηγήσει τους στρατιώτες να πέσουν από την άκρη μιας ραφιέρας ή ενός τραπεζιού, με αποτέλεσμα τον θάνατό τους, ωστόσο μέσα σε δευτερόλεπτα τους επαναφέρετε στο μαγικό τους κουτάκι χωρίς να χάσετε τη πρόοδο σας! Καθώς προχωράτε στα επίπεδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιπλέον ξύλινα τουβλάκια, παιχνίδια, κανόνια που θα ρίξουν σε αντικείμενα που στέκονται σαν εμπόδια για να δημιουργήσουν νέα μονοπάτια, να αναπηδήσετε πάνω σε τύμπανα, να ανεβείτε σε ξύλινα τρένα ενώ είναι σε τροχιά, αλλα θα φουσκώσετε και μπαλόνια ώστε να πετάξετε στο χώρο! Η δυσκολία αυξάνεται καθώς προχωράτε στα επίπεδα, με την αύξηση της απόστασης μεταξύ αρχής και τέλους θα δημιουργηθεί η ανάγκη χρήσης περισσότερων αντικειμένων ώστε να κατακτήσετε τον στόχο σας!

Ο ήχος είναι αυτός που πρέπει να είναι ενώ και τα ηχητικά εφέ είναι ευχάριστα χωρίς να σας εκπλήξουν! Η χρήση του χρόνου θα σας βοηθήσει να δοκιμάσετε διάφορες τακτικές ενώ η χρήση του χειριστηρίου θα σας δώσει να καταλάβετε πως το παιχνίδι φτιάχτηκε κυρίως για PC όπου η σύνθεση πληκτρολογίου με ποντικιού κάνει το gameplay πολύ πιο ξεκούραστο και φυσικό!

Συνολικά, το Tin Hearts είναι ένας παραμυθένιος τίτλος που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού με γρίφους σε μορφή παζλ. Με την όμορφη αισθητική, την προσεκτική σχεδίαση επιπέδων και την αφηγηματική ιστορία, αξίζει να το εξερευνήσετε αν είστε λάτρης των εναλλακτικών παιχνιδιών γρίφων.

Developer: Rouge Sun
Publisher: Wired Productions
Ημερομηνία κυκλοφορίας 20 / 04 / 2023 (Nintendo Switch),

16 / 05 / 2023 (PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One, and PC)
Reviewed on: PS5

Ευχαριστούμε την Enarxis για την διάθεση του τίτλου!

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *