Κατηγορίες:

Η SAMR China ενέκρινε την αγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft, ήταν ένα πολύ σημαντικό σημείο για να προχωρήσει η εξαγορά καθώς η κινεζική αγορά είναι πολυπληθής. Αυτό σημαίνει ότι η συμφωνία έχει εγκριθεί σε 38 χώρες με συνολικό πληθυσμό 2,37 δισεκατομμυρίων ανθρώπων και συνολικό ΑΕΠ 42 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Η είδηση ​​προέρχεται από αναφορά του Dealreporter με βάση τις πηγές της, η οποία υποστηρίζει ότι η κινεζική κυβέρνηση έδωσε την έγκρισή της χωρίς να επιβάλει ειδικούς όρους επειδή δεν θεώρησε τον ελιγμό επιβλαβή για την τοπική αγορά τυχερών παιχνιδιών, επομένως ενέκρινε την εξαγορά.

Η Κίνα είναι μια αγορά με περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους και επίσης θεωρείται από πολλούς ως θεμελιώδης για την έγκριση αυτής της εξαγοράς. Ωστόσο, φυσικά, εξακολουθούν να λείπουν η CMA και η FTC, κάτι που μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο έργο. Ωστόσο, με κάθε έγκριση, οι πιθανότητες αυξάνονται και αυτό είναι προφανές.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή τη στιγμή η εξαγορά έχει εγκριθεί επίσημα από την Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τη Σερβία, τη Βραζιλία, την Ιαπωνία, τη Σαουδική Αραβία, τη Χιλή, τη Νότια Αφρική, την Ουκρανία και πολλές άλλες χώρες.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *