Κατηγορίες:

Η Microsoft και η Nvidia πριν λίγους μήνες κατέληξαν σε συμφωνία για τη μεταφορά των παιχνιδιών Xbox Game Studios και Bethesda PC στην υπηρεσία ροής cloud GeForce Now. Λίγους μήνες αργότερα τα παιχνίδια αρχίζουν επιτέλους να κυκλοφορούν στην πλατφόρμα και το πρώτο είναι το Gears 5 .

Η συμφωνία μεταξύ των δύο κολοσσών συνέβη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς της Microsoft για να λάβει έγκριση για την εξαγορά της Activision Blizzard. Η 10ετής συμφωνία ήταν μία από τις πολλές συμφωνίες που έχει υπογράψει η Microsoft με διάφορους παρόχους cloud . Ακόμη και χωρίς την πλήρη εξαγορά, η Nvidia επιβεβαίωσε ότι τα Xbox Games θα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στην υπηρεσία της όπως έγινε τώρα.

Μετά τη σημερινή κυκλοφορία του Gears 5 από την The Coalition, το Deathloop από τα Arcane Studios και το Grounded από το Obsidian, καθώς και το Pentiment , θα ενταχθούν στο GeForce Now στις 25 Μαΐου, με περισσότερα να έρθουν αργότερα. Οι χρήστες του GeForce Now πρέπει να είναι κάτοχοι αυτών των παιχνιδιών στο Steam ή στο Epic Games Store για να τα μεταδώσουν σε ροή στο υλικό της επιλογής τους.

Περαιτέρω επεκτείνοντας την υποστήριξη το Microsoft Store έρχεται επίσης στο GeForce Now ως υποστηριζόμενη πλατφόρμα τους επόμενους μήνες, προσχωρώντας σε εταιρείες όπως το Steam, το Epic Games Store και το GOG. Δεν είναι σαφές εάν οι τίτλοι του PC Game Pass θα είναι διαθέσιμοι για stream άμεσα δεδομένου γενικά ότι οι χρήστες του GeForce Now πρέπει να κατέχουν το παιχνίδι για να το μεταδώσουν.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *